SOUND & VISIONTEC

Contactgegevens SOUND & VISIONTEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOUND & VISIONTEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOUND & VISIONTEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWINKELSTRAAT 512; 2627; SCHELLE, België

Telefoon (phone): 38772775 (+32-38772775) 38772775 (+32-38772775)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOUND & VISIONTEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOUND & VISIONTEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOUND & VISIONTEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOUND & VISIONTEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOUND & VISIONTEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOUND & VISIONTEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOUND & VISIONTEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOUND & VISIONTEC
Products information SOUND & VISIONTEC

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SOUND & VISIONTEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOUND & VISIONTEC
(Get full report from official database of BE for SOUND & VISIONTEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOUND & VISIONTEC
Addition kinds of activities for SOUND & VISIONTEC

36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing
72159901. Droogreinigen, met munten bediend | Drycleaning, coin-operated
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines

Werken bij SOUND & VISIONTEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOUND & VISIONTEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOUND & VISIONTEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOUND & VISIONTEC. Looking for open vacancies in other companies

 • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

 • Inpakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

 • huishoudhulp (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

 • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

  Regio: KLUIZEN

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

 • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Studentenjob

  Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

 • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

 • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • customer service (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: SIEVERT

  Type: Vaste Job

  -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

 • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: OTN SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

 • Servicetechnieker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

Zoek naar antwoorden van SOUND & VISIONTEC in sociale netwerken
Look for responds of SOUND & VISIONTEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOUND & VISIONTEC. Laat een reactie achter voor SOUND & VISIONTEC. SOUND & VISIONTEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOUND & VISIONTEC. Leave a respond for SOUND & VISIONTEC. SOUND & VISIONTEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOUND & VISIONTEC op de google maps. Adres en contacten SOUND & VISIONTEC
Location of SOUND & VISIONTEC on the google maps. Address and contacts of SOUND & VISIONTEC

Andere gerelateerde bedrijven als come SOUND & VISIONTEC SOUND & VISIONTEC: BELDECOR | CAR CENT. VAN DER HAEGHEN | GEMEENTEBESTUUR | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | SABINE LABOUREUR

Other related companies as SOUND & VISIONTEC: BELDECOR | CAR CENT. VAN DER HAEGHEN | GEMEENTEBESTUUR | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | SABINE LABOUREUR

SOUND & VISIONTEC is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOUND & VISIONTEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf SOUND & VISIONTEC bevindt zich op het adres: STEENWINKELSTRAAT 512; 2627; SCHELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SOUND & VISIONTEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOUND & VISIONTEC is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOUND & VISIONTEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOUND & VISIONTEC, openstaande posities, locatie van SOUND & VISIONTEC op de kaart.

SOUND & VISIONTEC is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOUND & VISIONTEC, company assigned to the tax number BE01096405029. The company SOUND & VISIONTEC is located at the address: STEENWINKELSTRAAT 512; 2627; SCHELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SOUND & VISIONTEC were not found.
The main activity of SOUND & VISIONTEC is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOUND & VISIONTEC is not available. You also can look at reviews of SOUND & VISIONTEC, open positions, location of SOUND & VISIONTEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOUND & VISIONTEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOUND & VISIONTEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOUND & VISIONTEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOUND & VISIONTEC, employees, financial statistics.