SKALA

Contactgegevens SKALA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKALA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKALA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA R?GENCE 12-14; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42237849 (+32-42237849) 42237849 (+32-42237849)

Fax (fax): +32 (71) 480-39-23 +32 (71) 480-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKALA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKALA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKALA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKALA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKALA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKALA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKALA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKALA
Products information SKALA

BTW identificatienummer (tax): BE09616302490
Ondernemingsnummer: 2712219238
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SKALA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKALA
(Get full report from official database of BE for SKALA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKALA
Addition kinds of activities for SKALA

735902. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
14990601. Turfslijpen | Peat grinding
23260205. Werkkleding, behalve regenjassen: waterdicht | Work garments, except raincoats: waterproof
23690405. Ski- en sneeuwpakken: meisjes en kinderen | Ski and snow suits: girls' and children's
34410202. Bridge secties, geprefabriceerde, spoorweg | Bridge sections, prefabricated, railway
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting

Werken bij SKALA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKALA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKALA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKALA. Looking for open vacancies in other companies

 • GATEBEDIENDE (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

 • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

 • Bekister (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

 • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

 • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

 • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: COFELY FABRICOM

  Type: Vaste Job

  je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

 • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Flexijob

  Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van SKALA in sociale netwerken
Look for responds of SKALA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKALA. Laat een reactie achter voor SKALA. SKALA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKALA. Leave a respond for SKALA. SKALA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKALA op de google maps. Adres en contacten SKALA
Location of SKALA on the google maps. Address and contacts of SKALA

Andere gerelateerde bedrijven als come SKALA SKALA: WIMPY | VANDAMME-VERMEERSCH | CLAESSENS S EN S | Cenafisk BVBA | Attractiefietsen D'Hondt-VDV

Other related companies as SKALA: WIMPY | VANDAMME-VERMEERSCH | CLAESSENS S EN S | Cenafisk BVBA | Attractiefietsen D'Hondt-VDV

SKALA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SKALA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616302490. Het bedrijf SKALA bevindt zich op het adres: RUE DE LA R?GENCE 12-14; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SKALA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SKALA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKALA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKALA, openstaande posities, locatie van SKALA op de kaart.

SKALA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SKALA, company assigned to the tax number BE09616302490. The company SKALA is located at the address: RUE DE LA R?GENCE 12-14; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SKALA were not found.
The main activity of SKALA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SKALA is not available. You also can look at reviews of SKALA, open positions, location of SKALA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKALA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKALA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKALA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKALA, employees, financial statistics.