SERVICECENTER

Contactgegevens SERVICECENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICECENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICECENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TISSELTSESTEENWEG 49; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38863811 (+32-38863811) 38863811 (+32-38863811)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICECENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICECENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICECENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICECENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICECENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICECENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICECENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICECENTER
Products information SERVICECENTER

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SERVICECENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICECENTER
(Get full report from official database of BE for SERVICECENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICECENTER
Addition kinds of activities for SERVICECENTER

20150103. Kip, verwerkt: gekookt | Chicken, processed: cooked
28210102. Ester gom | Ester gum
35420204. Persen: vormen, stampen, ponsen, dimensioneren (gereedschapsmiddelen) | Presses: forming, stamping, punching, sizing (machine tools)
38429917. Beperkingen, patiënt | Restraints, patient
48229902. Facsimile transmissie diensten | Facsimile transmission services
59999913. Ijs | Ice
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation
80720000. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories

Werken bij SERVICECENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICECENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICECENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICECENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van SERVICECENTER in sociale netwerken
Look for responds of SERVICECENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICECENTER. Laat een reactie achter voor SERVICECENTER. SERVICECENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICECENTER. Leave a respond for SERVICECENTER. SERVICECENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICECENTER op de google maps. Adres en contacten SERVICECENTER
Location of SERVICECENTER on the google maps. Address and contacts of SERVICECENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICECENTER SERVICECENTER: GALLIC | LE P?LICAN | JEAN ZABUS | FUTUR JARDIN | Wauters

Other related companies as SERVICECENTER: GALLIC | LE P?LICAN | JEAN ZABUS | FUTUR JARDIN | Wauters

SERVICECENTER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICECENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf SERVICECENTER bevindt zich op het adres: TISSELTSESTEENWEG 49; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SERVICECENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVICECENTER is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICECENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICECENTER, openstaande posities, locatie van SERVICECENTER op de kaart.

SERVICECENTER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICECENTER, company assigned to the tax number BE01734436035. The company SERVICECENTER is located at the address: TISSELTSESTEENWEG 49; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SERVICECENTER were not found.
The main activity of SERVICECENTER is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICECENTER is not available. You also can look at reviews of SERVICECENTER, open positions, location of SERVICECENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICECENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICECENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICECENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICECENTER, employees, financial statistics.