ROLAND BAYOT

Contactgegevens ROLAND BAYOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND BAYOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND BAYOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT BERNARD 6; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71503382 (+32-71503382) 71503382 (+32-71503382)

Fax (fax): +32 (14) 381-92-57 +32 (14) 381-92-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND BAYOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND BAYOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND BAYOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND BAYOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND BAYOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND BAYOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND BAYOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND BAYOT
Products information ROLAND BAYOT

BTW identificatienummer (tax): BE02572143554
Ondernemingsnummer: 8650604248
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ROLAND BAYOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND BAYOT
(Get full report from official database of BE for ROLAND BAYOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND BAYOT
Addition kinds of activities for ROLAND BAYOT

20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
26760100. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
38250305. Elektrische meetapparatuur | Electrical power measuring equipment
50399903. luifels | Awnings
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon
83990000. Sociale diensten, nec | Social services, nec

Werken bij ROLAND BAYOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND BAYOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND BAYOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND BAYOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

 • Student - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • gemotiveerde metser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

 • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

 • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

 • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

 • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

 • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

 • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

 • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GOLDEN PALACE

  Type: Flexijob

  We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van ROLAND BAYOT in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND BAYOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND BAYOT. Laat een reactie achter voor ROLAND BAYOT. ROLAND BAYOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND BAYOT. Leave a respond for ROLAND BAYOT. ROLAND BAYOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND BAYOT op de google maps. Adres en contacten ROLAND BAYOT
Location of ROLAND BAYOT on the google maps. Address and contacts of ROLAND BAYOT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND BAYOT ROLAND BAYOT: Vandervelden Assurances & Cie | Mattelin G | Moens L | Bastiaens NV | RUDY OOMS

Other related companies as ROLAND BAYOT: Vandervelden Assurances & Cie | Mattelin G | Moens L | Bastiaens NV | RUDY OOMS

ROLAND BAYOT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND BAYOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02572143554. Het bedrijf ROLAND BAYOT bevindt zich op het adres: RUE ALBERT BERNARD 6; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 477,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ROLAND BAYOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAND BAYOT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND BAYOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND BAYOT, openstaande posities, locatie van ROLAND BAYOT op de kaart.

ROLAND BAYOT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND BAYOT, company assigned to the tax number BE02572143554. The company ROLAND BAYOT is located at the address: RUE ALBERT BERNARD 6; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 477,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ROLAND BAYOT were not found.
The main activity of ROLAND BAYOT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND BAYOT is not available. You also can look at reviews of ROLAND BAYOT, open positions, location of ROLAND BAYOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND BAYOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND BAYOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND BAYOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND BAYOT, employees, financial statistics.