RAFAEL CALLENS

Contactgegevens RAFAEL CALLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAFAEL CALLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAFAEL CALLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRIJDERSSTRAAT 21; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34570819 (+32-34570819) 34570819 (+32-34570819)

Fax (fax): +32 (50) 191-32-22 +32 (50) 191-32-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAFAEL CALLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAFAEL CALLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAFAEL CALLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAFAEL CALLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAFAEL CALLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAFAEL CALLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAFAEL CALLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAFAEL CALLENS
Products information RAFAEL CALLENS

BTW identificatienummer (tax): BE02276062011
Ondernemingsnummer: 4480743408
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in RAFAEL CALLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAFAEL CALLENS
(Get full report from official database of BE for RAFAEL CALLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAFAEL CALLENS
Addition kinds of activities for RAFAEL CALLENS

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
16239906. Ondergrondse utilities contractor | Underground utilities contractor
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
39440104. Dollwagens en karren | Doll carriages and carts

Werken bij RAFAEL CALLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAFAEL CALLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAFAEL CALLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAFAEL CALLENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

 • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

 • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

 • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

 • Dakwerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

 • Lasser/Samensteller (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

 • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

 • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ ST. LUCAS

  Type: Vaste Job

  Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

 • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

 • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

 • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van RAFAEL CALLENS in sociale netwerken
Look for responds of RAFAEL CALLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAFAEL CALLENS. Laat een reactie achter voor RAFAEL CALLENS. RAFAEL CALLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAFAEL CALLENS. Leave a respond for RAFAEL CALLENS. RAFAEL CALLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAFAEL CALLENS op de google maps. Adres en contacten RAFAEL CALLENS
Location of RAFAEL CALLENS on the google maps. Address and contacts of RAFAEL CALLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAFAEL CALLENS RAFAEL CALLENS: BANCONTACT-MISTER CASH | TIERC? FRANCO BELGE | VERMONT | GARAGE NOACK | WeLCoMe

Other related companies as RAFAEL CALLENS: BANCONTACT-MISTER CASH | TIERC? FRANCO BELGE | VERMONT | GARAGE NOACK | WeLCoMe

RAFAEL CALLENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAFAEL CALLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02276062011. Het bedrijf RAFAEL CALLENS bevindt zich op het adres: STRIJDERSSTRAAT 21; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 367,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in RAFAEL CALLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAFAEL CALLENS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAFAEL CALLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAFAEL CALLENS, openstaande posities, locatie van RAFAEL CALLENS op de kaart.

RAFAEL CALLENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAFAEL CALLENS, company assigned to the tax number BE02276062011. The company RAFAEL CALLENS is located at the address: STRIJDERSSTRAAT 21; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 367,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in RAFAEL CALLENS were not found.
The main activity of RAFAEL CALLENS is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RAFAEL CALLENS is not available. You also can look at reviews of RAFAEL CALLENS, open positions, location of RAFAEL CALLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAFAEL CALLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAFAEL CALLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAFAEL CALLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAFAEL CALLENS, employees, financial statistics.