PREVOT ERIC & ROBERT

Contactgegevens PREVOT ERIC & ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PREVOT ERIC & ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PREVOT ERIC & ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TRIEU GOSSIAUX 94; 6224; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71812143 (+32-71812143) 71812143 (+32-71812143)

Fax (fax): +32 (67) 747-97-79 +32 (67) 747-97-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PREVOT ERIC & ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PREVOT ERIC & ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PREVOT ERIC & ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PREVOT ERIC & ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PREVOT ERIC & ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PREVOT ERIC & ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PREVOT ERIC & ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PREVOT ERIC & ROBERT
Products information PREVOT ERIC & ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE02075012207
Ondernemingsnummer: 3018463134
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PREVOT ERIC & ROBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PREVOT ERIC & ROBERT
(Get full report from official database of BE for PREVOT ERIC & ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PREVOT ERIC & ROBERT
Addition kinds of activities for PREVOT ERIC & ROBERT

07629903. Wijngaard management en onderhoudsdiensten | Vineyard management and maintenance services
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
34999927. Magnetische schilden, metaal | Magnetic shields, metal
78120201. Muziek video productie | Music video production

Werken bij PREVOT ERIC & ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PREVOT ERIC & ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PREVOT ERIC & ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PREVOT ERIC & ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

 • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

 • Huishoudhulp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: t-interim Brugge

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

  Regio: BOORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Makro Eke (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

  Type: Studentenjob

  Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

 • Document Controller (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

 • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: VERDUYN

  Type: Vaste Job

  - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

 • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WILLEKENS TIJL

  Type: Vaste Job

  Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

 • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

 • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

  Regio: SCHELLEBELLE

  Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

  Type: Flexijob

  Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

 • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: DE COQISSERIE

  Type: Flexijob

  Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van PREVOT ERIC & ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of PREVOT ERIC & ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PREVOT ERIC & ROBERT. Laat een reactie achter voor PREVOT ERIC & ROBERT. PREVOT ERIC & ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PREVOT ERIC & ROBERT. Leave a respond for PREVOT ERIC & ROBERT. PREVOT ERIC & ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PREVOT ERIC & ROBERT op de google maps. Adres en contacten PREVOT ERIC & ROBERT
Location of PREVOT ERIC & ROBERT on the google maps. Address and contacts of PREVOT ERIC & ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come PREVOT ERIC & ROBERT PREVOT ERIC & ROBERT: AQUALYS | MULTIWORKS | Raymackers L | HILDE MANTELEERS | HUIS GREEN SLEEP

Other related companies as PREVOT ERIC & ROBERT: AQUALYS | MULTIWORKS | Raymackers L | HILDE MANTELEERS | HUIS GREEN SLEEP

PREVOT ERIC & ROBERT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PREVOT ERIC & ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075012207. Het bedrijf PREVOT ERIC & ROBERT bevindt zich op het adres: RUE TRIEU GOSSIAUX 94; 6224; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PREVOT ERIC & ROBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PREVOT ERIC & ROBERT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PREVOT ERIC & ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PREVOT ERIC & ROBERT, openstaande posities, locatie van PREVOT ERIC & ROBERT op de kaart.

PREVOT ERIC & ROBERT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PREVOT ERIC & ROBERT, company assigned to the tax number BE02075012207. The company PREVOT ERIC & ROBERT is located at the address: RUE TRIEU GOSSIAUX 94; 6224; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PREVOT ERIC & ROBERT were not found.
The main activity of PREVOT ERIC & ROBERT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PREVOT ERIC & ROBERT is not available. You also can look at reviews of PREVOT ERIC & ROBERT, open positions, location of PREVOT ERIC & ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PREVOT ERIC & ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PREVOT ERIC & ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PREVOT ERIC & ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PREVOT ERIC & ROBERT, employees, financial statistics.