HILDE MANTELEERS

Contactgegevens HILDE MANTELEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILDE MANTELEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILDE MANTELEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR GOOSSENSLAAN 39; 3631; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89714695 (+32-89714695) 89714695 (+32-89714695)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILDE MANTELEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILDE MANTELEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILDE MANTELEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILDE MANTELEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILDE MANTELEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILDE MANTELEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILDE MANTELEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILDE MANTELEERS
Products information HILDE MANTELEERS

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in HILDE MANTELEERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILDE MANTELEERS
(Get full report from official database of BE for HILDE MANTELEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILDE MANTELEERS
Addition kinds of activities for HILDE MANTELEERS

323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
32719913. Plintblokken, prefab terrazzo | Plinth blocks, precast terrazzo
34210102. hakmessen | Cleavers
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts

Werken bij HILDE MANTELEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILDE MANTELEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILDE MANTELEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILDE MANTELEERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van HILDE MANTELEERS in sociale netwerken
Look for responds of HILDE MANTELEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILDE MANTELEERS. Laat een reactie achter voor HILDE MANTELEERS. HILDE MANTELEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILDE MANTELEERS. Leave a respond for HILDE MANTELEERS. HILDE MANTELEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILDE MANTELEERS op de google maps. Adres en contacten HILDE MANTELEERS
Location of HILDE MANTELEERS on the google maps. Address and contacts of HILDE MANTELEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HILDE MANTELEERS HILDE MANTELEERS: COIFFURE CHRISTA | Mergan | PATRICK HERREMANS | MARESCO NV | F. SCHOL

Other related companies as HILDE MANTELEERS: COIFFURE CHRISTA | Mergan | PATRICK HERREMANS | MARESCO NV | F. SCHOL

HILDE MANTELEERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILDE MANTELEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf HILDE MANTELEERS bevindt zich op het adres: PASTOOR GOOSSENSLAAN 39; 3631; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in HILDE MANTELEERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HILDE MANTELEERS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILDE MANTELEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILDE MANTELEERS, openstaande posities, locatie van HILDE MANTELEERS op de kaart.

HILDE MANTELEERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILDE MANTELEERS, company assigned to the tax number BE07047973632. The company HILDE MANTELEERS is located at the address: PASTOOR GOOSSENSLAAN 39; 3631; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in HILDE MANTELEERS were not found.
The main activity of HILDE MANTELEERS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HILDE MANTELEERS is not available. You also can look at reviews of HILDE MANTELEERS, open positions, location of HILDE MANTELEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILDE MANTELEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILDE MANTELEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILDE MANTELEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILDE MANTELEERS, employees, financial statistics.