PIERRE TIELEN

Contactgegevens PIERRE TIELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE TIELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE TIELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANUNNIK DARISSTRAAT 5; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 12742413 (+32-12742413) 12742413 (+32-12742413)

Fax (fax): +32 (63) 353-76-69 +32 (63) 353-76-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE TIELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE TIELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE TIELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE TIELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE TIELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE TIELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE TIELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE TIELEN
Products information PIERRE TIELEN

BTW identificatienummer (tax): BE06444274902
Ondernemingsnummer: 4157745361
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PIERRE TIELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE TIELEN
(Get full report from official database of BE for PIERRE TIELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE TIELEN
Addition kinds of activities for PIERRE TIELEN

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
385102. Beschermend eyeware | Protective eyeware
22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
28340402. Koude middelen | Cold remedies
30530108. Wassen, leer | Washers, leather
35320401. Kooien, mijnschacht | Cages, mine shaft
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
86999910. Reisclub | Travel club

Werken bij PIERRE TIELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE TIELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE TIELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE TIELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

 • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

 • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

 • lasser ha en tig (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

 • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

 • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

 • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

 • Jobstudent kapper (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

 • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

 • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

  Regio: BARCHON

  Bedrijf: ADECCO HERSTAL

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

 • operator cnc machine (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

 • Psycholoog m/v (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van PIERRE TIELEN in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE TIELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE TIELEN. Laat een reactie achter voor PIERRE TIELEN. PIERRE TIELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE TIELEN. Leave a respond for PIERRE TIELEN. PIERRE TIELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE TIELEN op de google maps. Adres en contacten PIERRE TIELEN
Location of PIERRE TIELEN on the google maps. Address and contacts of PIERRE TIELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE TIELEN PIERRE TIELEN: Atelier 8 | MAISON LA CONFIANCE | VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN | Suetens | GRAYDON BELGIUM

Other related companies as PIERRE TIELEN: Atelier 8 | MAISON LA CONFIANCE | VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN | Suetens | GRAYDON BELGIUM

PIERRE TIELEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE TIELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06444274902. Het bedrijf PIERRE TIELEN bevindt zich op het adres: KANUNNIK DARISSTRAAT 5; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PIERRE TIELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE TIELEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE TIELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE TIELEN, openstaande posities, locatie van PIERRE TIELEN op de kaart.

PIERRE TIELEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE TIELEN, company assigned to the tax number BE06444274902. The company PIERRE TIELEN is located at the address: KANUNNIK DARISSTRAAT 5; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PIERRE TIELEN were not found.
The main activity of PIERRE TIELEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE TIELEN is not available. You also can look at reviews of PIERRE TIELEN, open positions, location of PIERRE TIELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE TIELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE TIELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE TIELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE TIELEN, employees, financial statistics.