VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN

Contactgegevens VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMMERDRIES 16B; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14218021 (+32-14218021) 14218021 (+32-14218021)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN
Products information VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux Imperm茅ables.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN
(Get full report from official database of BE for VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN
Addition kinds of activities for VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN

508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
608199. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
28920222. Goed schietende torpedo's (explosief) | Well shooting torpedoes (explosive)
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain

Werken bij VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Studentenjob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN. Laat een reactie achter voor VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN. VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN. Leave a respond for VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN. VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN op de google maps. Adres en contacten VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN
Location of VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN on the google maps. Address and contacts of VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN: Delhez S | D & D Zonwering | BROEDERS | OPTIROU | EDUARDUS VERHAEGEN

Other related companies as VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN: Delhez S | D & D Zonwering | BROEDERS | OPTIROU | EDUARDUS VERHAEGEN

VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN bevindt zich op het adres: LAMMERDRIES 16B; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux Imperm茅ables..
De hoofdactiviteit van VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, openstaande posities, locatie van VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN op de kaart.

VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, company assigned to the tax number BE01458404541. The company VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN is located at the address: LAMMERDRIES 16B; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux Imperm茅ables..
The main activity of VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN is not available. You also can look at reviews of VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, open positions, location of VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MEERBEEK M BOUWSPECIALITEITEN, employees, financial statistics.