PIERRE FOOZ

Contactgegevens PIERRE FOOZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE FOOZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE FOOZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BASSIDAINE 11; 5670; VIROINVAL, België

Telefoon (phone): 60311245 (+32-60311245) 60311245 (+32-60311245)

Fax (fax): +32 (83) 543-93-55 +32 (83) 543-93-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE FOOZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE FOOZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE FOOZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE FOOZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE FOOZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE FOOZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE FOOZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE FOOZ
Products information PIERRE FOOZ

BTW identificatienummer (tax): BE08303161621
Ondernemingsnummer: 8530303955
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PIERRE FOOZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE FOOZ
(Get full report from official database of BE for PIERRE FOOZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE FOOZ
Addition kinds of activities for PIERRE FOOZ

28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
32960000. Minerale wol | Mineral wool
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
50320400. Bouwsteen | Building stone
50740210. Radiatoren en onderdelen, behalve elektrisch | Radiators and parts, except electric
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant

Werken bij PIERRE FOOZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE FOOZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE FOOZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE FOOZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • keukenmedewerkers (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

  Type: Vaste Job

  Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

 • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Gent

  Type: Vaste Job

  Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

Zoek naar antwoorden van PIERRE FOOZ in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE FOOZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE FOOZ. Laat een reactie achter voor PIERRE FOOZ. PIERRE FOOZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE FOOZ. Leave a respond for PIERRE FOOZ. PIERRE FOOZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE FOOZ op de google maps. Adres en contacten PIERRE FOOZ
Location of PIERRE FOOZ on the google maps. Address and contacts of PIERRE FOOZ

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE FOOZ PIERRE FOOZ: Theus J | CITIBANK | Tempco S.A. | RUDI VANDEWAL | FRITUUR NUMMER VIJF

Other related companies as PIERRE FOOZ: Theus J | CITIBANK | Tempco S.A. | RUDI VANDEWAL | FRITUUR NUMMER VIJF

PIERRE FOOZ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE FOOZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303161621. Het bedrijf PIERRE FOOZ bevindt zich op het adres: RUE BASSIDAINE 11; 5670; VIROINVAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PIERRE FOOZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE FOOZ is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE FOOZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE FOOZ, openstaande posities, locatie van PIERRE FOOZ op de kaart.

PIERRE FOOZ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE FOOZ, company assigned to the tax number BE08303161621. The company PIERRE FOOZ is located at the address: RUE BASSIDAINE 11; 5670; VIROINVAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PIERRE FOOZ were not found.
The main activity of PIERRE FOOZ is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE FOOZ is not available. You also can look at reviews of PIERRE FOOZ, open positions, location of PIERRE FOOZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE FOOZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE FOOZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE FOOZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE FOOZ, employees, financial statistics.