PHILIPPE DELMARCELLE

Contactgegevens PHILIPPE DELMARCELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE DELMARCELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE DELMARCELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MODRON 15; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10881100 (+32-10881100) 10881100 (+32-10881100)

Fax (fax): +32 (67) 537-47-60 +32 (67) 537-47-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE DELMARCELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE DELMARCELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE DELMARCELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE DELMARCELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE DELMARCELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE DELMARCELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE DELMARCELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE DELMARCELLE
Products information PHILIPPE DELMARCELLE

BTW identificatienummer (tax): BE01343048095
Ondernemingsnummer: 3129150390
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in PHILIPPE DELMARCELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE DELMARCELLE
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE DELMARCELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE DELMARCELLE
Addition kinds of activities for PHILIPPE DELMARCELLE

01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
73499905. Vensterblind schoonmaken | Window blind cleaning
80829900. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
82990303. Muziek lessen | Musical instrument lessons

Werken bij PHILIPPE DELMARCELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE DELMARCELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE DELMARCELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE DELMARCELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Project & sales manager (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vervanging brugpensioen

  Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

 • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

 • Tuinarbeider (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een tuinbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde tuinarbeiders zowel voor de aanleg als het onderhoud van tuinen. Je kan werken met de gebruikte machines in de tuinbouw. Buiten werken schrikt je niet af en je bent bereidt om bij te leren.

 • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

 • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

 • Huishoudhulp (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: ITZU HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

 • Kelner (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE DELMARCELLE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE DELMARCELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE DELMARCELLE. Laat een reactie achter voor PHILIPPE DELMARCELLE. PHILIPPE DELMARCELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE DELMARCELLE. Leave a respond for PHILIPPE DELMARCELLE. PHILIPPE DELMARCELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE DELMARCELLE op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE DELMARCELLE
Location of PHILIPPE DELMARCELLE on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE DELMARCELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE DELMARCELLE PHILIPPE DELMARCELLE: Missinne H | Lavameat NV | CHRISTIANE BEETS | Tin茅e (La) | Chrysalide

Other related companies as PHILIPPE DELMARCELLE: Missinne H | Lavameat NV | CHRISTIANE BEETS | Tin茅e (La) | Chrysalide

PHILIPPE DELMARCELLE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE DELMARCELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343048095. Het bedrijf PHILIPPE DELMARCELLE bevindt zich op het adres: RUE DU MODRON 15; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PHILIPPE DELMARCELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE DELMARCELLE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE DELMARCELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE DELMARCELLE, openstaande posities, locatie van PHILIPPE DELMARCELLE op de kaart.

PHILIPPE DELMARCELLE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE DELMARCELLE, company assigned to the tax number BE01343048095. The company PHILIPPE DELMARCELLE is located at the address: RUE DU MODRON 15; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PHILIPPE DELMARCELLE were not found.
The main activity of PHILIPPE DELMARCELLE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE DELMARCELLE is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE DELMARCELLE, open positions, location of PHILIPPE DELMARCELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE DELMARCELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE DELMARCELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE DELMARCELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE DELMARCELLE, employees, financial statistics.