PHILIP VAN STEENBERGE

Contactgegevens PHILIP VAN STEENBERGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIP VAN STEENBERGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIP VAN STEENBERGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KLINGESTRAAT 67; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37707157 (+32-37707157) 37707157 (+32-37707157)

Fax (fax): +32 (4) 601-25-71 +32 (4) 601-25-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIP VAN STEENBERGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIP VAN STEENBERGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIP VAN STEENBERGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIP VAN STEENBERGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIP VAN STEENBERGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIP VAN STEENBERGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIP VAN STEENBERGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIP VAN STEENBERGE
Products information PHILIP VAN STEENBERGE

BTW identificatienummer (tax): BE08677246093
Ondernemingsnummer: 6234710693
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in PHILIP VAN STEENBERGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIP VAN STEENBERGE
(Get full report from official database of BE for PHILIP VAN STEENBERGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIP VAN STEENBERGE
Addition kinds of activities for PHILIP VAN STEENBERGE

26530107. Vellen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, corrugated: made from purchased materials
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
38410211. Pelvimeters | Pelvimeters
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations

Werken bij PHILIP VAN STEENBERGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIP VAN STEENBERGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIP VAN STEENBERGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIP VAN STEENBERGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Fruitarbeider (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het sorteren van appelen en peren. Je dient de appelen en peren met bepaalde gebreken er tussenuit te halen. Je kan ook op de inpakafdeling terechtkomen waar je zal instaan voor het verpakken van het fruit en het stapelen van de fruitkisten.

 • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

 • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

 • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Zwemlesgever (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

 • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Fnac Belgium

  Type: Vaste Job

  Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

 • Gerant (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: ROBRAS

  Type: Vaste Job

  Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

 • Voetreflexoloog (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Patri Corpus

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van PHILIP VAN STEENBERGE in sociale netwerken
Look for responds of PHILIP VAN STEENBERGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIP VAN STEENBERGE. Laat een reactie achter voor PHILIP VAN STEENBERGE. PHILIP VAN STEENBERGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIP VAN STEENBERGE. Leave a respond for PHILIP VAN STEENBERGE. PHILIP VAN STEENBERGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIP VAN STEENBERGE op de google maps. Adres en contacten PHILIP VAN STEENBERGE
Location of PHILIP VAN STEENBERGE on the google maps. Address and contacts of PHILIP VAN STEENBERGE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIP VAN STEENBERGE PHILIP VAN STEENBERGE: CENTEA | GLASWERKEN VIGOUREUX | GLASHELDER | A. GRECO | BUREAU MARIBRIK

Other related companies as PHILIP VAN STEENBERGE: CENTEA | GLASWERKEN VIGOUREUX | GLASHELDER | A. GRECO | BUREAU MARIBRIK

PHILIP VAN STEENBERGE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIP VAN STEENBERGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08677246093. Het bedrijf PHILIP VAN STEENBERGE bevindt zich op het adres: DE KLINGESTRAAT 67; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 377,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PHILIP VAN STEENBERGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIP VAN STEENBERGE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIP VAN STEENBERGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIP VAN STEENBERGE, openstaande posities, locatie van PHILIP VAN STEENBERGE op de kaart.

PHILIP VAN STEENBERGE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIP VAN STEENBERGE, company assigned to the tax number BE08677246093. The company PHILIP VAN STEENBERGE is located at the address: DE KLINGESTRAAT 67; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 377,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PHILIP VAN STEENBERGE were not found.
The main activity of PHILIP VAN STEENBERGE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIP VAN STEENBERGE is not available. You also can look at reviews of PHILIP VAN STEENBERGE, open positions, location of PHILIP VAN STEENBERGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIP VAN STEENBERGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIP VAN STEENBERGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIP VAN STEENBERGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIP VAN STEENBERGE, employees, financial statistics.