PELGRIM - ATAG

Particuliere bedrijvenLegale diensten • PELGRIM - ATAG
Private companiesLegal Services • PELGRIM - ATAG

Contactgegevens PELGRIM - ATAG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PELGRIM - ATAG: address, phone, fax, email, website, opening hours

PELGRIM - ATAG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEERSTRAAT 1; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53806331 (+32-53806331) 53806331 (+32-53806331)

Fax (fax): +32 (58) 824-32-14 +32 (58) 824-32-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PELGRIM - ATAG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PELGRIM - ATAG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PELGRIM - ATAG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PELGRIM - ATAG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PELGRIM - ATAG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PELGRIM - ATAG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PELGRIM - ATAG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PELGRIM - ATAG
Products information PELGRIM - ATAG

BTW identificatienummer (tax): BE07397064208
Ondernemingsnummer: 9194152832
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PELGRIM - ATAG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PELGRIM - ATAG
(Get full report from official database of BE for PELGRIM - ATAG)

Aanvulling soorten activiteiten voor PELGRIM - ATAG
Addition kinds of activities for PELGRIM - ATAG

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
09199900. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
36430000. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
76991701. Bakpan glazen en reinigen | Baking pan glazing and cleaning

Werken bij PELGRIM - ATAG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PELGRIM - ATAG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PELGRIM - ATAG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PELGRIM - ATAG. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

 • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

 • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

 • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

 • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

  Type: Flexijob

  Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van PELGRIM - ATAG in sociale netwerken
Look for responds of PELGRIM - ATAG in social networks

Lees alle opmerkingen voor PELGRIM - ATAG. Laat een reactie achter voor PELGRIM - ATAG. PELGRIM - ATAG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PELGRIM - ATAG. Leave a respond for PELGRIM - ATAG. PELGRIM - ATAG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PELGRIM - ATAG op de google maps. Adres en contacten PELGRIM - ATAG
Location of PELGRIM - ATAG on the google maps. Address and contacts of PELGRIM - ATAG

Andere gerelateerde bedrijven als come PELGRIM - ATAG PELGRIM - ATAG: ATNT SPRL | COIFFURE MOTION | OPENBARE BIBLIOTHEEK | MUTUALITE SOCIALISTE | PATSY

Other related companies as PELGRIM - ATAG: ATNT SPRL | COIFFURE MOTION | OPENBARE BIBLIOTHEEK | MUTUALITE SOCIALISTE | PATSY

PELGRIM - ATAG is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PELGRIM - ATAG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07397064208. Het bedrijf PELGRIM - ATAG bevindt zich op het adres: KEERSTRAAT 1; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PELGRIM - ATAG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PELGRIM - ATAG is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PELGRIM - ATAG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PELGRIM - ATAG, openstaande posities, locatie van PELGRIM - ATAG op de kaart.

PELGRIM - ATAG is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PELGRIM - ATAG, company assigned to the tax number BE07397064208. The company PELGRIM - ATAG is located at the address: KEERSTRAAT 1; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PELGRIM - ATAG were not found.
The main activity of PELGRIM - ATAG is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PELGRIM - ATAG is not available. You also can look at reviews of PELGRIM - ATAG, open positions, location of PELGRIM - ATAG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PELGRIM - ATAG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PELGRIM - ATAG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PELGRIM - ATAG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PELGRIM - ATAG, employees, financial statistics.