PELEMAN JEF

Contactgegevens PELEMAN JEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PELEMAN JEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

PELEMAN JEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 51; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52224294 (+32-52224294) 52224294 (+32-52224294)

Fax (fax): +32 (67) 302-29-31 +32 (67) 302-29-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PELEMAN JEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PELEMAN JEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PELEMAN JEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PELEMAN JEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PELEMAN JEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PELEMAN JEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PELEMAN JEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PELEMAN JEF
Products information PELEMAN JEF

BTW identificatienummer (tax): BE01686096191
Ondernemingsnummer: 2550445556
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PELEMAN JEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PELEMAN JEF
(Get full report from official database of BE for PELEMAN JEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor PELEMAN JEF
Addition kinds of activities for PELEMAN JEF

20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
20480110. Gerolde haver, bereid als diervoeder | Rolled oats, prepared as animal feed
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
51430100. Melk | Milk
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility
92239904. Gevangenis, regering | Jail, government

Werken bij PELEMAN JEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PELEMAN JEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PELEMAN JEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PELEMAN JEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

 • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

  Type: Studentenjob

  Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

 • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

 • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

 • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

 • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

  Regio: WAARLOOS

  Bedrijf: TELICT

  Type: Vaste Job

  Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

 • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van PELEMAN JEF in sociale netwerken
Look for responds of PELEMAN JEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor PELEMAN JEF. Laat een reactie achter voor PELEMAN JEF. PELEMAN JEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PELEMAN JEF. Leave a respond for PELEMAN JEF. PELEMAN JEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PELEMAN JEF op de google maps. Adres en contacten PELEMAN JEF
Location of PELEMAN JEF on the google maps. Address and contacts of PELEMAN JEF

Andere gerelateerde bedrijven als come PELEMAN JEF PELEMAN JEF: Werniers J | CARSTYLING SA | RAOUL ROMBAUT | Anis Schoonheidsinstituut | LUDO POLDERS

Other related companies as PELEMAN JEF: Werniers J | CARSTYLING SA | RAOUL ROMBAUT | Anis Schoonheidsinstituut | LUDO POLDERS

PELEMAN JEF is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PELEMAN JEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01686096191. Het bedrijf PELEMAN JEF bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 51; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PELEMAN JEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PELEMAN JEF is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PELEMAN JEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PELEMAN JEF, openstaande posities, locatie van PELEMAN JEF op de kaart.

PELEMAN JEF is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PELEMAN JEF, company assigned to the tax number BE01686096191. The company PELEMAN JEF is located at the address: SCHOOLSTRAAT 51; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PELEMAN JEF were not found.
The main activity of PELEMAN JEF is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PELEMAN JEF is not available. You also can look at reviews of PELEMAN JEF, open positions, location of PELEMAN JEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PELEMAN JEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PELEMAN JEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PELEMAN JEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PELEMAN JEF, employees, financial statistics.