PAUL VANMARSENILLE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • PAUL VANMARSENILLE
Private companiesBusiness Services • PAUL VANMARSENILLE

Contactgegevens PAUL VANMARSENILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL VANMARSENILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL VANMARSENILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIDDERSTRAAT 16; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11683180 (+32-11683180) 11683180 (+32-11683180)

Fax (fax): +32 (16) 862-79-26 +32 (16) 862-79-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL VANMARSENILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL VANMARSENILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL VANMARSENILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL VANMARSENILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL VANMARSENILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL VANMARSENILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL VANMARSENILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL VANMARSENILLE
Products information PAUL VANMARSENILLE

BTW identificatienummer (tax): BE06982604980
Ondernemingsnummer: 8466583251
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PAUL VANMARSENILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL VANMARSENILLE
(Get full report from official database of BE for PAUL VANMARSENILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL VANMARSENILLE
Addition kinds of activities for PAUL VANMARSENILLE

325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
35320102. Bits, behalve olie- en gasveldgereedschap, rock | Bits, except oil and gas field tools, rock
39530109. Textielmarkeringen, hand: rubber of metaal | Textile marking stamps, hand: rubber or metal

Werken bij PAUL VANMARSENILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL VANMARSENILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL VANMARSENILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL VANMARSENILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

 • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

 • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: KLIEN dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

  Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

 • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: KANEFAS

  Type: Leercontract

  Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van PAUL VANMARSENILLE in sociale netwerken
Look for responds of PAUL VANMARSENILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL VANMARSENILLE. Laat een reactie achter voor PAUL VANMARSENILLE. PAUL VANMARSENILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL VANMARSENILLE. Leave a respond for PAUL VANMARSENILLE. PAUL VANMARSENILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL VANMARSENILLE op de google maps. Adres en contacten PAUL VANMARSENILLE
Location of PAUL VANMARSENILLE on the google maps. Address and contacts of PAUL VANMARSENILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL VANMARSENILLE PAUL VANMARSENILLE: Chauffage et Regulation | COIFFURE CARICA | Shamade | Pieters | JS OF UNIPEDE-EURELECTRIC

Other related companies as PAUL VANMARSENILLE: Chauffage et Regulation | COIFFURE CARICA | Shamade | Pieters | JS OF UNIPEDE-EURELECTRIC

PAUL VANMARSENILLE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL VANMARSENILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982604980. Het bedrijf PAUL VANMARSENILLE bevindt zich op het adres: RIDDERSTRAAT 16; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PAUL VANMARSENILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL VANMARSENILLE is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL VANMARSENILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL VANMARSENILLE, openstaande posities, locatie van PAUL VANMARSENILLE op de kaart.

PAUL VANMARSENILLE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL VANMARSENILLE, company assigned to the tax number BE06982604980. The company PAUL VANMARSENILLE is located at the address: RIDDERSTRAAT 16; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PAUL VANMARSENILLE were not found.
The main activity of PAUL VANMARSENILLE is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL VANMARSENILLE is not available. You also can look at reviews of PAUL VANMARSENILLE, open positions, location of PAUL VANMARSENILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL VANMARSENILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL VANMARSENILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL VANMARSENILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL VANMARSENILLE, employees, financial statistics.