PAUL DRIES

Contactgegevens PAUL DRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL DRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL DRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERSEBAAN 44; 2240; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34844886 (+32-34844886) 34844886 (+32-34844886)

Fax (fax): +32 (64) 503-58-13 +32 (64) 503-58-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL DRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL DRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL DRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL DRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL DRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL DRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL DRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL DRIES
Products information PAUL DRIES

BTW identificatienummer (tax): BE04482116699
Ondernemingsnummer: 4542266845
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in PAUL DRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL DRIES
(Get full report from official database of BE for PAUL DRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL DRIES
Addition kinds of activities for PAUL DRIES

239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
22410400. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
39990203. Doll pruiken (haar) | Doll wigs (hair)
59469901. camera's | Cameras

Werken bij PAUL DRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL DRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL DRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL DRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

 • Bediende IT (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

 • Huishoudhulp (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: t-interim Puurs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

 • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

 • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Test Lead (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: BRIGHTEST

  Type: Vaste Job

  Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

 • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

 • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van PAUL DRIES in sociale netwerken
Look for responds of PAUL DRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL DRIES. Laat een reactie achter voor PAUL DRIES. PAUL DRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL DRIES. Leave a respond for PAUL DRIES. PAUL DRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL DRIES op de google maps. Adres en contacten PAUL DRIES
Location of PAUL DRIES on the google maps. Address and contacts of PAUL DRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL DRIES PAUL DRIES: FLROOBROUCK & ZONEN BVBA | FLSCHRAMME M. EN L. BVBA | VAN HOUCKE | LES AMIS DU PROGR?S | Desoille Ph

Other related companies as PAUL DRIES: FLROOBROUCK & ZONEN BVBA | FLSCHRAMME M. EN L. BVBA | VAN HOUCKE | LES AMIS DU PROGR?S | Desoille Ph

PAUL DRIES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL DRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04482116699. Het bedrijf PAUL DRIES bevindt zich op het adres: LIERSEBAAN 44; 2240; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PAUL DRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL DRIES is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL DRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL DRIES, openstaande posities, locatie van PAUL DRIES op de kaart.

PAUL DRIES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL DRIES, company assigned to the tax number BE04482116699. The company PAUL DRIES is located at the address: LIERSEBAAN 44; 2240; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PAUL DRIES were not found.
The main activity of PAUL DRIES is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL DRIES is not available. You also can look at reviews of PAUL DRIES, open positions, location of PAUL DRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL DRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL DRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL DRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL DRIES, employees, financial statistics.