PAUL DECANCQ

Contactgegevens PAUL DECANCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL DECANCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL DECANCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENLAAN 69; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51308320 (+32-51308320) 51308320 (+32-51308320)

Fax (fax): +32 (53) 384-52-64 +32 (53) 384-52-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL DECANCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL DECANCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL DECANCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL DECANCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL DECANCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL DECANCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL DECANCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL DECANCQ
Products information PAUL DECANCQ

BTW identificatienummer (tax): BE03153045654
Ondernemingsnummer: 4392028808
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PAUL DECANCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL DECANCQ
(Get full report from official database of BE for PAUL DECANCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL DECANCQ
Addition kinds of activities for PAUL DECANCQ

3271. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
3951. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical

Werken bij PAUL DECANCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL DECANCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL DECANCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL DECANCQ. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

 • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

 • Machinebediener (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

 • Elektromecanicien (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

 • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

 • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

 • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: CRE8

  Type: Vaste Job

  Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van PAUL DECANCQ in sociale netwerken
Look for responds of PAUL DECANCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL DECANCQ. Laat een reactie achter voor PAUL DECANCQ. PAUL DECANCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL DECANCQ. Leave a respond for PAUL DECANCQ. PAUL DECANCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL DECANCQ op de google maps. Adres en contacten PAUL DECANCQ
Location of PAUL DECANCQ on the google maps. Address and contacts of PAUL DECANCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL DECANCQ PAUL DECANCQ: HUIS LILAVINO | DEPORTEMONT-IMMO SERVICES | WN Trading BVBA | JEAN LUC RAMON | HUIS RINO

Other related companies as PAUL DECANCQ: HUIS LILAVINO | DEPORTEMONT-IMMO SERVICES | WN Trading BVBA | JEAN LUC RAMON | HUIS RINO

PAUL DECANCQ is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL DECANCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03153045654. Het bedrijf PAUL DECANCQ bevindt zich op het adres: ROZENLAAN 69; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in PAUL DECANCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL DECANCQ is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL DECANCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL DECANCQ, openstaande posities, locatie van PAUL DECANCQ op de kaart.

PAUL DECANCQ is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL DECANCQ, company assigned to the tax number BE03153045654. The company PAUL DECANCQ is located at the address: ROZENLAAN 69; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in PAUL DECANCQ were not found.
The main activity of PAUL DECANCQ is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL DECANCQ is not available. You also can look at reviews of PAUL DECANCQ, open positions, location of PAUL DECANCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL DECANCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL DECANCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL DECANCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL DECANCQ, employees, financial statistics.