BBL

Contactgegevens BBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBL

Regio (region): Gent, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLAAN 155; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92261757 (+32-92261757) 92261757 (+32-92261757)

Fax (fax): +32 (61) 573-61-73 +32 (61) 573-61-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBL
Products information BBL

BTW identificatienummer (tax): BE03373046875
Ondernemingsnummer: 4885589599
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBL
(Get full report from official database of BE for BBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBL
Addition kinds of activities for BBL

5021. Meubilair | Furniture
278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
22959902. Lamineren van stoffen | Laminating of fabrics
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
33989903. Metalen brandend | Metal burning
36749905. Modules, vaste toestand | Modules, solid state
38240305. taximeters | Taximeters
39650105. Stukken, shirt, behalve kostbaar / halffabriek of steen | Studs, shirt, except precious/semiprecious metal or stone
50469909. Taxi meters | Taxi meters

Werken bij BBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

Zoek naar antwoorden van BBL in sociale netwerken
Look for responds of BBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBL. Laat een reactie achter voor BBL. BBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBL. Leave a respond for BBL. BBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBL op de google maps. Adres en contacten BBL
Location of BBL on the google maps. Address and contacts of BBL

Andere gerelateerde bedrijven als come BBL BBL: FLDE 9 ZONEN VANNESTE NV | L.E.S. LANKLAAR | J.M.A. PRO MUSICA | DANIEL MALSCHAERT | Euro-Viande S.P.R.L.

Other related companies as BBL: FLDE 9 ZONEN VANNESTE NV | L.E.S. LANKLAAR | J.M.A. PRO MUSICA | DANIEL MALSCHAERT | Euro-Viande S.P.R.L.

BBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03373046875. Het bedrijf BBL bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLAAN 155; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBL, openstaande posities, locatie van BBL op de kaart.

BBL is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is BBL, company assigned to the tax number BE03373046875. The company BBL is located at the address: BEVRIJDINGSLAAN 155; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BBL were not found.
The main activity of BBL is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BBL is not available. You also can look at reviews of BBL, open positions, location of BBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBL, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBL, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBL, employees, financial statistics.