NEW SERVICES

Contactgegevens NEW SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN D'AUVERLEAU 146; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67458161 (+32-67458161) 67458161 (+32-67458161)

Fax (fax): +32 (55) 174-96-73 +32 (55) 174-96-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW SERVICES
Products information NEW SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE05799102783
Ondernemingsnummer: 5440673828
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in NEW SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW SERVICES
(Get full report from official database of BE for NEW SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW SERVICES
Addition kinds of activities for NEW SERVICES

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
478399. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
07230205. Kolenreinigingsdiensten | Grain cleaning services
07820203. Graszorg | Lawn care services
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
26210500. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting

Werken bij NEW SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

 • Pistoolspuiter (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

 • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

 • Servicetechnieker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

 • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

 • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

 • Poetshulp Bever (BEVER)

  Regio: BEVER

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

 • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

 • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van NEW SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of NEW SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW SERVICES. Laat een reactie achter voor NEW SERVICES. NEW SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW SERVICES. Leave a respond for NEW SERVICES. NEW SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW SERVICES op de google maps. Adres en contacten NEW SERVICES
Location of NEW SERVICES on the google maps. Address and contacts of NEW SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW SERVICES NEW SERVICES: Gemacs SA | U.R.S. LIXHE-LANAYE | Insogest SA | REUTER-SCHYNS | Institut Votre Beauté

Other related companies as NEW SERVICES: Gemacs SA | U.R.S. LIXHE-LANAYE | Insogest SA | REUTER-SCHYNS | Institut Votre Beauté

NEW SERVICES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05799102783. Het bedrijf NEW SERVICES bevindt zich op het adres: CHEMIN D'AUVERLEAU 146; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in NEW SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW SERVICES is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW SERVICES, openstaande posities, locatie van NEW SERVICES op de kaart.

NEW SERVICES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW SERVICES, company assigned to the tax number BE05799102783. The company NEW SERVICES is located at the address: CHEMIN D'AUVERLEAU 146; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in NEW SERVICES were not found.
The main activity of NEW SERVICES is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW SERVICES is not available. You also can look at reviews of NEW SERVICES, open positions, location of NEW SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW SERVICES, employees, financial statistics.