U.R.S. LIXHE-LANAYE

Contactgegevens U.R.S. LIXHE-LANAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U.R.S. LIXHE-LANAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

U.R.S. LIXHE-LANAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TIEGE 99; 4680; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42402429 (+32-42402429) 42402429 (+32-42402429)

Fax (fax): +32 (53) 248-79-68 +32 (53) 248-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U.R.S. LIXHE-LANAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U.R.S. LIXHE-LANAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U.R.S. LIXHE-LANAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U.R.S. LIXHE-LANAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U.R.S. LIXHE-LANAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U.R.S. LIXHE-LANAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U.R.S. LIXHE-LANAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U.R.S. LIXHE-LANAYE
Products information U.R.S. LIXHE-LANAYE

BTW identificatienummer (tax): BE03179138183
Ondernemingsnummer: 1753936767
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in U.R.S. LIXHE-LANAYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U.R.S. LIXHE-LANAYE
(Get full report from official database of BE for U.R.S. LIXHE-LANAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor U.R.S. LIXHE-LANAYE
Addition kinds of activities for U.R.S. LIXHE-LANAYE

23970000. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
34690400. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec

Werken bij U.R.S. LIXHE-LANAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U.R.S. LIXHE-LANAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U.R.S. LIXHE-LANAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U.R.S. LIXHE-LANAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van U.R.S. LIXHE-LANAYE in sociale netwerken
Look for responds of U.R.S. LIXHE-LANAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor U.R.S. LIXHE-LANAYE. Laat een reactie achter voor U.R.S. LIXHE-LANAYE. U.R.S. LIXHE-LANAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U.R.S. LIXHE-LANAYE. Leave a respond for U.R.S. LIXHE-LANAYE. U.R.S. LIXHE-LANAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U.R.S. LIXHE-LANAYE op de google maps. Adres en contacten U.R.S. LIXHE-LANAYE
Location of U.R.S. LIXHE-LANAYE on the google maps. Address and contacts of U.R.S. LIXHE-LANAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come U.R.S. LIXHE-LANAYE U.R.S. LIXHE-LANAYE: Générale de Banque SA | DERVEAUX EN CO | M.B. Technique | L. DE VRIESE | Guldstrand B

Other related companies as U.R.S. LIXHE-LANAYE: Générale de Banque SA | DERVEAUX EN CO | M.B. Technique | L. DE VRIESE | Guldstrand B

U.R.S. LIXHE-LANAYE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is U.R.S. LIXHE-LANAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179138183. Het bedrijf U.R.S. LIXHE-LANAYE bevindt zich op het adres: RUE DU TIEGE 99; 4680; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in U.R.S. LIXHE-LANAYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van U.R.S. LIXHE-LANAYE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U.R.S. LIXHE-LANAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U.R.S. LIXHE-LANAYE, openstaande posities, locatie van U.R.S. LIXHE-LANAYE op de kaart.

U.R.S. LIXHE-LANAYE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is U.R.S. LIXHE-LANAYE, company assigned to the tax number BE03179138183. The company U.R.S. LIXHE-LANAYE is located at the address: RUE DU TIEGE 99; 4680; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in U.R.S. LIXHE-LANAYE were not found.
The main activity of U.R.S. LIXHE-LANAYE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of U.R.S. LIXHE-LANAYE is not available. You also can look at reviews of U.R.S. LIXHE-LANAYE, open positions, location of U.R.S. LIXHE-LANAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over U.R.S. LIXHE-LANAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U.R.S. LIXHE-LANAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U.R.S. LIXHE-LANAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U.R.S. LIXHE-LANAYE, employees, financial statistics.