MOENS - VAN BEVER

Contactgegevens MOENS - VAN BEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOENS - VAN BEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOENS - VAN BEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEREBAAN-WEST 32; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11606417 (+32-11606417) 11606417 (+32-11606417)

Fax (fax): +32 (71) 806-93-91 +32 (71) 806-93-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOENS - VAN BEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOENS - VAN BEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOENS - VAN BEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOENS - VAN BEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOENS - VAN BEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOENS - VAN BEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOENS - VAN BEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOENS - VAN BEVER
Products information MOENS - VAN BEVER

BTW identificatienummer (tax): BE07289672851
Ondernemingsnummer: 8683563232
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MOENS - VAN BEVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOENS - VAN BEVER
(Get full report from official database of BE for MOENS - VAN BEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOENS - VAN BEVER
Addition kinds of activities for MOENS - VAN BEVER

3495. Draadveren | Wire springs
3537. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
22210309. taffetas | Taffetas
22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22999901. Breedgeweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Broadwoven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij MOENS - VAN BEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOENS - VAN BEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOENS - VAN BEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOENS - VAN BEVER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

 • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

 • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

 • Ploegbaas (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

 • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

  Regio: VOEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Dossierbeheer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: WZC DELLEBRON

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

 • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

  Type: Vaste Job

  Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

 • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: SEGERS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van MOENS - VAN BEVER in sociale netwerken
Look for responds of MOENS - VAN BEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOENS - VAN BEVER. Laat een reactie achter voor MOENS - VAN BEVER. MOENS - VAN BEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOENS - VAN BEVER. Leave a respond for MOENS - VAN BEVER. MOENS - VAN BEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOENS - VAN BEVER op de google maps. Adres en contacten MOENS - VAN BEVER
Location of MOENS - VAN BEVER on the google maps. Address and contacts of MOENS - VAN BEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come MOENS - VAN BEVER MOENS - VAN BEVER: Decadt R | Cogghe (Assurantieburo) | Profi-Paint NV | VCLB-CENTRUM | Smets Automatics

Other related companies as MOENS - VAN BEVER: Decadt R | Cogghe (Assurantieburo) | Profi-Paint NV | VCLB-CENTRUM | Smets Automatics

MOENS - VAN BEVER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOENS - VAN BEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07289672851. Het bedrijf MOENS - VAN BEVER bevindt zich op het adres: HEREBAAN-WEST 32; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MOENS - VAN BEVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOENS - VAN BEVER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOENS - VAN BEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOENS - VAN BEVER, openstaande posities, locatie van MOENS - VAN BEVER op de kaart.

MOENS - VAN BEVER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOENS - VAN BEVER, company assigned to the tax number BE07289672851. The company MOENS - VAN BEVER is located at the address: HEREBAAN-WEST 32; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MOENS - VAN BEVER were not found.
The main activity of MOENS - VAN BEVER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOENS - VAN BEVER is not available. You also can look at reviews of MOENS - VAN BEVER, open positions, location of MOENS - VAN BEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOENS - VAN BEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOENS - VAN BEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOENS - VAN BEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOENS - VAN BEVER, employees, financial statistics.