MISTER PIECES

Contactgegevens MISTER PIECES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MISTER PIECES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MISTER PIECES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LOUVAIN 135; 1210; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22185144 (+32-22185144) 22185144 (+32-22185144)

Fax (fax): +32 (84) 124-97-32 +32 (84) 124-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MISTER PIECES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MISTER PIECES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MISTER PIECES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MISTER PIECES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MISTER PIECES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MISTER PIECES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MISTER PIECES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MISTER PIECES
Products information MISTER PIECES

BTW identificatienummer (tax): BE06738983154
Ondernemingsnummer: 6571716308
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MISTER PIECES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MISTER PIECES
(Get full report from official database of BE for MISTER PIECES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MISTER PIECES
Addition kinds of activities for MISTER PIECES

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
206899. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
34969914. Vallen, dier en vis | Traps, animal and fish
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
67329903. Religieus vertrouwen management | Religious trust management
76991808. Spiegel reparatie winkel | Mirror repair shop

Werken bij MISTER PIECES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MISTER PIECES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MISTER PIECES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MISTER PIECES. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Sanitair Installateur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

 • CARROSSIER (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

 • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

 • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

 • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

 • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

Zoek naar antwoorden van MISTER PIECES in sociale netwerken
Look for responds of MISTER PIECES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MISTER PIECES. Laat een reactie achter voor MISTER PIECES. MISTER PIECES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MISTER PIECES. Leave a respond for MISTER PIECES. MISTER PIECES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MISTER PIECES op de google maps. Adres en contacten MISTER PIECES
Location of MISTER PIECES on the google maps. Address and contacts of MISTER PIECES

Andere gerelateerde bedrijven als come MISTER PIECES MISTER PIECES: Verstraete Chr (Algemene Bouwonderneming) | COIFFURE GEORGETTE | PAUL RENDERS | GERARD MEERS | AVA-PAPIERWAREN

Other related companies as MISTER PIECES: Verstraete Chr (Algemene Bouwonderneming) | COIFFURE GEORGETTE | PAUL RENDERS | GERARD MEERS | AVA-PAPIERWAREN

MISTER PIECES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MISTER PIECES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06738983154. Het bedrijf MISTER PIECES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LOUVAIN 135; 1210; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MISTER PIECES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MISTER PIECES is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MISTER PIECES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MISTER PIECES, openstaande posities, locatie van MISTER PIECES op de kaart.

MISTER PIECES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MISTER PIECES, company assigned to the tax number BE06738983154. The company MISTER PIECES is located at the address: CHAUSS?E DE LOUVAIN 135; 1210; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MISTER PIECES were not found.
The main activity of MISTER PIECES is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MISTER PIECES is not available. You also can look at reviews of MISTER PIECES, open positions, location of MISTER PIECES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MISTER PIECES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MISTER PIECES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MISTER PIECES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MISTER PIECES, employees, financial statistics.