MIELE BELGIQUE

Contactgegevens MIELE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIELE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIELE BELGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): .; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81737081 (+32-81737081) 81737081 (+32-81737081)

Fax (fax): +32 (9) 972-44-46 +32 (9) 972-44-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIELE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIELE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIELE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIELE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIELE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIELE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIELE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIELE BELGIQUE
Products information MIELE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE03719940185
Ondernemingsnummer: 2023376464
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MIELE BELGIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIELE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for MIELE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIELE BELGIQUE
Addition kinds of activities for MIELE BELGIQUE

7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
20859906. Rye Whisky | Rye whiskey
22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment

Werken bij MIELE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIELE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIELE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIELE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

 • Shop manager Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: CASA Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

 • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

 • Loket bediende expeditie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

 • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

 • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

 • Bakkersgast (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt samen met de bakker aan alle bereidingen in de bakkerij en patisserie. Je staat onder andere in voor het mengen van ingrediënten, kneden van deeg, producten in de oven zetten, afwerken van taarten en koffiekoeken... Je werkt voltijds, 38u/ 5 nachten per week. Je werkt maandagnacht tot vrijdagnacht van middernacht tot 8u 's ochtends.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

 • Koeltechnieker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

  Type: Vaste Job

  We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

 • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

  Type: Vaste Job

  Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

 • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Vaste Job

  Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

Zoek naar antwoorden van MIELE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of MIELE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIELE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor MIELE BELGIQUE. MIELE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIELE BELGIQUE. Leave a respond for MIELE BELGIQUE. MIELE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIELE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten MIELE BELGIQUE
Location of MIELE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of MIELE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIELE BELGIQUE MIELE BELGIQUE: KBC | Gaverhopke ('t) | BUREAU FORECAST | GARAGE TEEUWEN | DEBAERENCO

Other related companies as MIELE BELGIQUE: KBC | Gaverhopke ('t) | BUREAU FORECAST | GARAGE TEEUWEN | DEBAERENCO

MIELE BELGIQUE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIELE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719940185. Het bedrijf MIELE BELGIQUE bevindt zich op het adres: .; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MIELE BELGIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIELE BELGIQUE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIELE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIELE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van MIELE BELGIQUE op de kaart.

MIELE BELGIQUE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIELE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE03719940185. The company MIELE BELGIQUE is located at the address: .; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MIELE BELGIQUE were not found.
The main activity of MIELE BELGIQUE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIELE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of MIELE BELGIQUE, open positions, location of MIELE BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIELE BELGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIELE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIELE BELGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIELE BELGIQUE, employees, financial statistics.