MICHEL RODBERG

Contactgegevens MICHEL RODBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL RODBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL RODBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CINEY 56; 5350; OHEY, België

Telefoon (phone): 85611339 (+32-85611339) 85611339 (+32-85611339)

Fax (fax): +32 (9) 442-20-62 +32 (9) 442-20-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL RODBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL RODBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL RODBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL RODBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL RODBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL RODBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL RODBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL RODBERG
Products information MICHEL RODBERG

BTW identificatienummer (tax): BE09325439453
Ondernemingsnummer: 7014739990
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MICHEL RODBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL RODBERG
(Get full report from official database of BE for MICHEL RODBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL RODBERG
Addition kinds of activities for MICHEL RODBERG

2076. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
20330101. Barbecuesaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Barbecue sauce: packaged in cans, jars, etc.
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
50990204. Logboeken, gebogen banden, posten en palen | Logs, hewn ties, posts, and poles
72190203. Kussenreiniging en renovatie | Pillow cleaning and renovating
80110105. Interne geneeskunde, arts / chirurg | Internal medicine, physician/surgeon
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij MICHEL RODBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL RODBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL RODBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL RODBERG. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

 • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

 • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

 • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

 • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

Zoek naar antwoorden van MICHEL RODBERG in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL RODBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL RODBERG. Laat een reactie achter voor MICHEL RODBERG. MICHEL RODBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL RODBERG. Leave a respond for MICHEL RODBERG. MICHEL RODBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL RODBERG op de google maps. Adres en contacten MICHEL RODBERG
Location of MICHEL RODBERG on the google maps. Address and contacts of MICHEL RODBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL RODBERG MICHEL RODBERG: Torex SPRL | JOSEF DECEUNINCK | FA. MAES | JOZEF VAN HULLE | ABT Company S.A.

Other related companies as MICHEL RODBERG: Torex SPRL | JOSEF DECEUNINCK | FA. MAES | JOZEF VAN HULLE | ABT Company S.A.

MICHEL RODBERG is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL RODBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09325439453. Het bedrijf MICHEL RODBERG bevindt zich op het adres: RUE DE CINEY 56; 5350; OHEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MICHEL RODBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL RODBERG is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL RODBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL RODBERG, openstaande posities, locatie van MICHEL RODBERG op de kaart.

MICHEL RODBERG is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL RODBERG, company assigned to the tax number BE09325439453. The company MICHEL RODBERG is located at the address: RUE DE CINEY 56; 5350; OHEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MICHEL RODBERG were not found.
The main activity of MICHEL RODBERG is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL RODBERG is not available. You also can look at reviews of MICHEL RODBERG, open positions, location of MICHEL RODBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL RODBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL RODBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL RODBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL RODBERG, employees, financial statistics.