MEISER ELECTRONICS

Contactgegevens MEISER ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEISER ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEISER ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MILCAMPSLAAN 190; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27334367 (+32-27334367) 27334367 (+32-27334367)

Fax (fax): +32 (19) 125-79-95 +32 (19) 125-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEISER ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEISER ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEISER ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEISER ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEISER ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEISER ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEISER ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEISER ELECTRONICS
Products information MEISER ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE04218444824
Ondernemingsnummer: 9411407470
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MEISER ELECTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEISER ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for MEISER ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEISER ELECTRONICS
Addition kinds of activities for MEISER ELECTRONICS

282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
31720202. Gevallen, glazen | Cases, glasses
50829903. Voorladers | Front end loaders
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij MEISER ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEISER ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEISER ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEISER ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

 • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

 • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

 • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

 • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

 • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Panos Rail Herentals

  Type: Studentenjob

  Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

 • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • Schoonmaak- en Keukenmedewerker koude keuken (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SALONS DE ROMREE

  Type: Vaste Job

  Poetsen en onderhouden van de zalen en keukens. Koude keuken: voorbereiden groenten, hapjes en broodjes.

 • Logopedist (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van MEISER ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of MEISER ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEISER ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor MEISER ELECTRONICS. MEISER ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEISER ELECTRONICS. Leave a respond for MEISER ELECTRONICS. MEISER ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEISER ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten MEISER ELECTRONICS
Location of MEISER ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of MEISER ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEISER ELECTRONICS MEISER ELECTRONICS: FREDERIC RANWEZ | EIGEN THUIS | Leclercq L | Barbier Nicolas | COURS TECHN. & PROFESS.

Other related companies as MEISER ELECTRONICS: FREDERIC RANWEZ | EIGEN THUIS | Leclercq L | Barbier Nicolas | COURS TECHN. & PROFESS.

MEISER ELECTRONICS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEISER ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04218444824. Het bedrijf MEISER ELECTRONICS bevindt zich op het adres: MILCAMPSLAAN 190; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 702,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MEISER ELECTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEISER ELECTRONICS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEISER ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEISER ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van MEISER ELECTRONICS op de kaart.

MEISER ELECTRONICS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEISER ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE04218444824. The company MEISER ELECTRONICS is located at the address: MILCAMPSLAAN 190; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 702,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MEISER ELECTRONICS were not found.
The main activity of MEISER ELECTRONICS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEISER ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of MEISER ELECTRONICS, open positions, location of MEISER ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEISER ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEISER ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEISER ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEISER ELECTRONICS, employees, financial statistics.