MATTHYS

Contactgegevens MATTHYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATTHYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATTHYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ARCHERS 2; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65352916 (+32-65352916) 65352916 (+32-65352916)

Fax (fax): +32 (10) 487-34-74 +32 (10) 487-34-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATTHYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATTHYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATTHYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATTHYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATTHYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATTHYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATTHYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATTHYS
Products information MATTHYS

BTW identificatienummer (tax): BE02888000488
Ondernemingsnummer: 7505279541
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MATTHYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATTHYS
(Get full report from official database of BE for MATTHYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATTHYS
Addition kinds of activities for MATTHYS

233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
314300. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
01820103. Champignons, onder dekking gekweekt | Mushrooms, grown under cover
32920701. Vloertegel, asfalt | Floor tile, asphalt
38220306. Thermostaten, behalve ingebouwde | Thermostats, except built-in
51720101. Butaangas | Butane gas
79299905. Entertainment groep | Entertainment group

Werken bij MATTHYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATTHYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATTHYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATTHYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch beambte groendienst (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

 • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Schilder (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

 • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

 • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

 • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

 • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

 • Shifttechnieker (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

 • Student dienst reiniging (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

 • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

  Type: Studentenjob

  COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

 • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: Bellewaerde

  Type: Vaste Job

  FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

 • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

  Type: Werfreserve

  Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

Zoek naar antwoorden van MATTHYS in sociale netwerken
Look for responds of MATTHYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATTHYS. Laat een reactie achter voor MATTHYS. MATTHYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATTHYS. Leave a respond for MATTHYS. MATTHYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATTHYS op de google maps. Adres en contacten MATTHYS
Location of MATTHYS on the google maps. Address and contacts of MATTHYS

Andere gerelateerde bedrijven als come MATTHYS MATTHYS: Merksemse Tennisclub | DEMUYNCK M. | CORDIER N | BRIGITTE VAN DE WALLE | BOUWBEDRIJF VALCKENBORGH

Other related companies as MATTHYS: Merksemse Tennisclub | DEMUYNCK M. | CORDIER N | BRIGITTE VAN DE WALLE | BOUWBEDRIJF VALCKENBORGH

MATTHYS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATTHYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02888000488. Het bedrijf MATTHYS bevindt zich op het adres: RUE DES ARCHERS 2; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 166,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MATTHYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATTHYS is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATTHYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATTHYS, openstaande posities, locatie van MATTHYS op de kaart.

MATTHYS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATTHYS, company assigned to the tax number BE02888000488. The company MATTHYS is located at the address: RUE DES ARCHERS 2; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 166,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MATTHYS were not found.
The main activity of MATTHYS is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MATTHYS is not available. You also can look at reviews of MATTHYS, open positions, location of MATTHYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATTHYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATTHYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATTHYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATTHYS, employees, financial statistics.