MARNIX DE ZUTTER

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • MARNIX DE ZUTTER
Private companiesAgricultural Services • MARNIX DE ZUTTER

Contactgegevens MARNIX DE ZUTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARNIX DE ZUTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARNIX DE ZUTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKLAAN 59; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50350007 (+32-50350007) 50350007 (+32-50350007)

Fax (fax): +32 (50) 194-51-76 +32 (50) 194-51-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARNIX DE ZUTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARNIX DE ZUTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARNIX DE ZUTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARNIX DE ZUTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARNIX DE ZUTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARNIX DE ZUTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARNIX DE ZUTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARNIX DE ZUTTER
Products information MARNIX DE ZUTTER

BTW identificatienummer (tax): BE09436676025
Ondernemingsnummer: 5241821289
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MARNIX DE ZUTTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARNIX DE ZUTTER
(Get full report from official database of BE for MARNIX DE ZUTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARNIX DE ZUTTER
Addition kinds of activities for MARNIX DE ZUTTER

769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
50990200. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
51130306. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair

Werken bij MARNIX DE ZUTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARNIX DE ZUTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARNIX DE ZUTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARNIX DE ZUTTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Autowasser (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

 • Magazijnier (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

 • metaal zager (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

 • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

 • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student (M/V) (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

 • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Koeltechnieker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

  Type: Vaste Job

  We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

 • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van MARNIX DE ZUTTER in sociale netwerken
Look for responds of MARNIX DE ZUTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARNIX DE ZUTTER. Laat een reactie achter voor MARNIX DE ZUTTER. MARNIX DE ZUTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARNIX DE ZUTTER. Leave a respond for MARNIX DE ZUTTER. MARNIX DE ZUTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARNIX DE ZUTTER op de google maps. Adres en contacten MARNIX DE ZUTTER
Location of MARNIX DE ZUTTER on the google maps. Address and contacts of MARNIX DE ZUTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARNIX DE ZUTTER MARNIX DE ZUTTER: De Dageraad BVBA | PRIMARITA | Mobil Wash | Meubelhal 't Kelderke | Solomont Polymers NV

Other related companies as MARNIX DE ZUTTER: De Dageraad BVBA | PRIMARITA | Mobil Wash | Meubelhal 't Kelderke | Solomont Polymers NV

MARNIX DE ZUTTER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARNIX DE ZUTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436676025. Het bedrijf MARNIX DE ZUTTER bevindt zich op het adres: KERKLAAN 59; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARNIX DE ZUTTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARNIX DE ZUTTER is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARNIX DE ZUTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARNIX DE ZUTTER, openstaande posities, locatie van MARNIX DE ZUTTER op de kaart.

MARNIX DE ZUTTER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARNIX DE ZUTTER, company assigned to the tax number BE09436676025. The company MARNIX DE ZUTTER is located at the address: KERKLAAN 59; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARNIX DE ZUTTER were not found.
The main activity of MARNIX DE ZUTTER is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARNIX DE ZUTTER is not available. You also can look at reviews of MARNIX DE ZUTTER, open positions, location of MARNIX DE ZUTTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARNIX DE ZUTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARNIX DE ZUTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARNIX DE ZUTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARNIX DE ZUTTER, employees, financial statistics.