MARNIX ARMAND WILSENS

Particuliere bedrijvenBosbouw • MARNIX ARMAND WILSENS
Private companiesForestry • MARNIX ARMAND WILSENS

Contactgegevens MARNIX ARMAND WILSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARNIX ARMAND WILSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARNIX ARMAND WILSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 15; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11632127 (+32-11632127) 11632127 (+32-11632127)

Fax (fax): +32 (4) 669-10-23 +32 (4) 669-10-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARNIX ARMAND WILSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARNIX ARMAND WILSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARNIX ARMAND WILSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARNIX ARMAND WILSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARNIX ARMAND WILSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARNIX ARMAND WILSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARNIX ARMAND WILSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARNIX ARMAND WILSENS
Products information MARNIX ARMAND WILSENS

BTW identificatienummer (tax): BE09659973144
Ondernemingsnummer: 6349517822
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MARNIX ARMAND WILSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARNIX ARMAND WILSENS
(Get full report from official database of BE for MARNIX ARMAND WILSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARNIX ARMAND WILSENS
Addition kinds of activities for MARNIX ARMAND WILSENS

3271. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
253199. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
20229902. Natuurlijke kaas | Natural cheese
25110302. Kribben: hout | Cribs: wood
28440501. Depilatories (cosmetische) | Depilatories (cosmetic)
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance
83220000. Individuele en familiale diensten | Individual and family services

Werken bij MARNIX ARMAND WILSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARNIX ARMAND WILSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARNIX ARMAND WILSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARNIX ARMAND WILSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

 • Procesoperator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Studentenjob

  Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LE TOUQUET

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

 • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

 • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THREON

  Type: Vaste Job

  Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

 • kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: La Vista

  Type: Vaste Job

  Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

 • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

 • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van MARNIX ARMAND WILSENS in sociale netwerken
Look for responds of MARNIX ARMAND WILSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARNIX ARMAND WILSENS. Laat een reactie achter voor MARNIX ARMAND WILSENS. MARNIX ARMAND WILSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARNIX ARMAND WILSENS. Leave a respond for MARNIX ARMAND WILSENS. MARNIX ARMAND WILSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARNIX ARMAND WILSENS op de google maps. Adres en contacten MARNIX ARMAND WILSENS
Location of MARNIX ARMAND WILSENS on the google maps. Address and contacts of MARNIX ARMAND WILSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARNIX ARMAND WILSENS MARNIX ARMAND WILSENS: Cercle Familia | COIFFURE JACQUES | J. ANDRIGOT | FRUITWEELDE | RUSTHUIS HEILIGE FAMILIE

Other related companies as MARNIX ARMAND WILSENS: Cercle Familia | COIFFURE JACQUES | J. ANDRIGOT | FRUITWEELDE | RUSTHUIS HEILIGE FAMILIE

MARNIX ARMAND WILSENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARNIX ARMAND WILSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09659973144. Het bedrijf MARNIX ARMAND WILSENS bevindt zich op het adres: MARKT 15; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 300,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARNIX ARMAND WILSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARNIX ARMAND WILSENS is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARNIX ARMAND WILSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARNIX ARMAND WILSENS, openstaande posities, locatie van MARNIX ARMAND WILSENS op de kaart.

MARNIX ARMAND WILSENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARNIX ARMAND WILSENS, company assigned to the tax number BE09659973144. The company MARNIX ARMAND WILSENS is located at the address: MARKT 15; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 300,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARNIX ARMAND WILSENS were not found.
The main activity of MARNIX ARMAND WILSENS is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARNIX ARMAND WILSENS is not available. You also can look at reviews of MARNIX ARMAND WILSENS, open positions, location of MARNIX ARMAND WILSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARNIX ARMAND WILSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARNIX ARMAND WILSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARNIX ARMAND WILSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARNIX ARMAND WILSENS, employees, financial statistics.