MARINA LAUWERS

Contactgegevens MARINA LAUWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARINA LAUWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARINA LAUWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KILIAANSTRAAT 36; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15311419 (+32-15311419) 15311419 (+32-15311419)

Fax (fax): +32 (63) 500-98-61 +32 (63) 500-98-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARINA LAUWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARINA LAUWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARINA LAUWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARINA LAUWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARINA LAUWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARINA LAUWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARINA LAUWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARINA LAUWERS
Products information MARINA LAUWERS

BTW identificatienummer (tax): BE03648803710
Ondernemingsnummer: 8268280029
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MARINA LAUWERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARINA LAUWERS
(Get full report from official database of BE for MARINA LAUWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARINA LAUWERS
Addition kinds of activities for MARINA LAUWERS

357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
34439916. lasverbindingen | Weldments
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal

Werken bij MARINA LAUWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARINA LAUWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARINA LAUWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARINA LAUWERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

 • Metser (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

 • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

 • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

 • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

 • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

  Regio: Regio Ath

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

 • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

  Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Flexijob

  Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van MARINA LAUWERS in sociale netwerken
Look for responds of MARINA LAUWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARINA LAUWERS. Laat een reactie achter voor MARINA LAUWERS. MARINA LAUWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARINA LAUWERS. Leave a respond for MARINA LAUWERS. MARINA LAUWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARINA LAUWERS op de google maps. Adres en contacten MARINA LAUWERS
Location of MARINA LAUWERS on the google maps. Address and contacts of MARINA LAUWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARINA LAUWERS MARINA LAUWERS: Caves d'Ardenne (Aux) | Estee | P. SINI | Eurobands NV | Hermans S

Other related companies as MARINA LAUWERS: Caves d'Ardenne (Aux) | Estee | P. SINI | Eurobands NV | Hermans S

MARINA LAUWERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARINA LAUWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648803710. Het bedrijf MARINA LAUWERS bevindt zich op het adres: KILIAANSTRAAT 36; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARINA LAUWERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARINA LAUWERS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARINA LAUWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARINA LAUWERS, openstaande posities, locatie van MARINA LAUWERS op de kaart.

MARINA LAUWERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARINA LAUWERS, company assigned to the tax number BE03648803710. The company MARINA LAUWERS is located at the address: KILIAANSTRAAT 36; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARINA LAUWERS were not found.
The main activity of MARINA LAUWERS is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARINA LAUWERS is not available. You also can look at reviews of MARINA LAUWERS, open positions, location of MARINA LAUWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARINA LAUWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARINA LAUWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARINA LAUWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARINA LAUWERS, employees, financial statistics.