MARC PATTIJN

Contactgegevens MARC PATTIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC PATTIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC PATTIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWKERKESTRAAT 53; 8950; HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57445135 (+32-57445135) 57445135 (+32-57445135)

Fax (fax): +32 (65) 607-59-97 +32 (65) 607-59-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC PATTIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC PATTIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC PATTIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC PATTIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC PATTIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC PATTIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC PATTIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC PATTIJN
Products information MARC PATTIJN

BTW identificatienummer (tax): BE01872863769
Ondernemingsnummer: 7351470947
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MARC PATTIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC PATTIJN
(Get full report from official database of BE for MARC PATTIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC PATTIJN
Addition kinds of activities for MARC PATTIJN

278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
23920301. Bedspreads en bed sets: gemaakt van aangekochte materialen | Bedspreads and bed sets: made from purchased materials
34210201. Clippers, nagels en nagels | Clippers, fingernail and toenail
34690104. Kookgerei, behalve porselein geëmailleerd | Cooking ware, except porcelain enamelled
36450000. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec

Werken bij MARC PATTIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC PATTIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC PATTIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC PATTIJN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

 • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

 • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

 • Automation Engineer m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Dispatch officer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

 • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OZ - Bedienden

  Type: Vaste Job

  Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

 • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BUSO HAVERLO

  Type: Werfreserve

  · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

 • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: SERVINDUS

  Type: Flexijob

  Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van MARC PATTIJN in sociale netwerken
Look for responds of MARC PATTIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC PATTIJN. Laat een reactie achter voor MARC PATTIJN. MARC PATTIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC PATTIJN. Leave a respond for MARC PATTIJN. MARC PATTIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC PATTIJN op de google maps. Adres en contacten MARC PATTIJN
Location of MARC PATTIJN on the google maps. Address and contacts of MARC PATTIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC PATTIJN MARC PATTIJN: COIFFURE NICOLE | Nissho Iwai (Benelux) SA | Griffe d'Or (La) | DE STER | A.E.C.

Other related companies as MARC PATTIJN: COIFFURE NICOLE | Nissho Iwai (Benelux) SA | Griffe d'Or (La) | DE STER | A.E.C.

MARC PATTIJN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC PATTIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01872863769. Het bedrijf MARC PATTIJN bevindt zich op het adres: NIEUWKERKESTRAAT 53; 8950; HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MARC PATTIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC PATTIJN is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC PATTIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC PATTIJN, openstaande posities, locatie van MARC PATTIJN op de kaart.

MARC PATTIJN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC PATTIJN, company assigned to the tax number BE01872863769. The company MARC PATTIJN is located at the address: NIEUWKERKESTRAAT 53; 8950; HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MARC PATTIJN were not found.
The main activity of MARC PATTIJN is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC PATTIJN is not available. You also can look at reviews of MARC PATTIJN, open positions, location of MARC PATTIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC PATTIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC PATTIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC PATTIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC PATTIJN, employees, financial statistics.