MAISON MODAVE & FILS

Contactgegevens MAISON MODAVE & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON MODAVE & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON MODAVE & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PONT DE CHINET 2; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85212218 (+32-85212218) 85212218 (+32-85212218)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON MODAVE & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON MODAVE & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON MODAVE & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON MODAVE & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON MODAVE & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON MODAVE & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON MODAVE & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON MODAVE & FILS
Products information MAISON MODAVE & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MAISON MODAVE & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON MODAVE & FILS
(Get full report from official database of BE for MAISON MODAVE & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON MODAVE & FILS
Addition kinds of activities for MAISON MODAVE & FILS

353107. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
25129901. Juveniele meubels: gestoffeerd op houten frames | Juvenile furniture: upholstered on wood frames
26560202. Ijscontainers: gemaakt van gekochte materialen | Ice cream containers: made from purchased material
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
94510402. Administratie van veteranen, staatsregering | Administration of veterans' affairs, state government

Werken bij MAISON MODAVE & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON MODAVE & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON MODAVE & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON MODAVE & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een detacheringskantoor zoeken we een Elektricien, je zal ingezet worden op verscheidene projecten voor volgende zaken: - Installatie, renovatie, onderhoud en herstel van verschillende elektriciteitsinstallaties - Kappen en boren - Monteren van kabelgoten - Kableren, plaatsen en installeren van besturingskasten

 • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

 • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoop (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ZEEMAN

  Type: Studentenjob

  Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

 • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

 • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Vaste Job

  VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

 • Calculator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

 • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

 • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

Zoek naar antwoorden van MAISON MODAVE & FILS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON MODAVE & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON MODAVE & FILS. Laat een reactie achter voor MAISON MODAVE & FILS. MAISON MODAVE & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON MODAVE & FILS. Leave a respond for MAISON MODAVE & FILS. MAISON MODAVE & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON MODAVE & FILS op de google maps. Adres en contacten MAISON MODAVE & FILS
Location of MAISON MODAVE & FILS on the google maps. Address and contacts of MAISON MODAVE & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON MODAVE & FILS MAISON MODAVE & FILS: ROBERT TERFVE | Alberte (Couture) | TRENDY NAILS | Hugues | SHIPCOM

Other related companies as MAISON MODAVE & FILS: ROBERT TERFVE | Alberte (Couture) | TRENDY NAILS | Hugues | SHIPCOM

MAISON MODAVE & FILS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON MODAVE & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf MAISON MODAVE & FILS bevindt zich op het adres: RUE PONT DE CHINET 2; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON MODAVE & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON MODAVE & FILS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON MODAVE & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON MODAVE & FILS, openstaande posities, locatie van MAISON MODAVE & FILS op de kaart.

MAISON MODAVE & FILS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON MODAVE & FILS, company assigned to the tax number BE01947845458. The company MAISON MODAVE & FILS is located at the address: RUE PONT DE CHINET 2; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON MODAVE & FILS were not found.
The main activity of MAISON MODAVE & FILS is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON MODAVE & FILS is not available. You also can look at reviews of MAISON MODAVE & FILS, open positions, location of MAISON MODAVE & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON MODAVE & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON MODAVE & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON MODAVE & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON MODAVE & FILS, employees, financial statistics.