MAISON JUDICQ

Contactgegevens MAISON JUDICQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON JUDICQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON JUDICQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 27; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67333110 (+32-67333110) 67333110 (+32-67333110)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON JUDICQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON JUDICQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON JUDICQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON JUDICQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON JUDICQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON JUDICQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON JUDICQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON JUDICQ
Products information MAISON JUDICQ

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MAISON JUDICQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON JUDICQ
(Get full report from official database of BE for MAISON JUDICQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON JUDICQ
Addition kinds of activities for MAISON JUDICQ

824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
23530000. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
28439901. penetreermiddelen | Penetrants
50840000. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
72999900. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec

Werken bij MAISON JUDICQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON JUDICQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON JUDICQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON JUDICQ. Looking for open vacancies in other companies

 • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Keyworks

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

 • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Spelhost dinerspellen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Kapper/kapster (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

  Type: Studentenjob

  Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

 • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

 • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

 • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van MAISON JUDICQ in sociale netwerken
Look for responds of MAISON JUDICQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON JUDICQ. Laat een reactie achter voor MAISON JUDICQ. MAISON JUDICQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON JUDICQ. Leave a respond for MAISON JUDICQ. MAISON JUDICQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON JUDICQ op de google maps. Adres en contacten MAISON JUDICQ
Location of MAISON JUDICQ on the google maps. Address and contacts of MAISON JUDICQ

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON JUDICQ MAISON JUDICQ: Hoebrechts G | Metaalatelier Vermeulen BVBA | LILSE GOLFCLUB | A.D.C. AUTOMATIC DOOR CONTROL | PHIL'ELECTRIC

Other related companies as MAISON JUDICQ: Hoebrechts G | Metaalatelier Vermeulen BVBA | LILSE GOLFCLUB | A.D.C. AUTOMATIC DOOR CONTROL | PHIL'ELECTRIC

MAISON JUDICQ is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON JUDICQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf MAISON JUDICQ bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 27; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON JUDICQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON JUDICQ is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON JUDICQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON JUDICQ, openstaande posities, locatie van MAISON JUDICQ op de kaart.

MAISON JUDICQ is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON JUDICQ, company assigned to the tax number BE04266784667. The company MAISON JUDICQ is located at the address: RUE DE LA STATION 27; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON JUDICQ were not found.
The main activity of MAISON JUDICQ is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON JUDICQ is not available. You also can look at reviews of MAISON JUDICQ, open positions, location of MAISON JUDICQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON JUDICQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON JUDICQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON JUDICQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON JUDICQ, employees, financial statistics.