Metaalatelier Vermeulen BVBA

Contactgegevens Metaalatelier Vermeulen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metaalatelier Vermeulen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metaalatelier Vermeulen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 22; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 40 48 12 (+32-051 40 48 12) 051 40 48 12 (+32-051 40 48 12)

Fax (fax): 051 40 48 12; 051 46 56 60 (+32-051 40 48 12; 051 46 56 60) 051 40 48 12; 051 46 56 60 (+32-051 40 48 12; 051 46 56 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metaalatelier Vermeulen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metaalatelier Vermeulen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metaalatelier Vermeulen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metaalatelier Vermeulen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metaalatelier Vermeulen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metaalatelier Vermeulen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metaalatelier Vermeulen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metaalatelier Vermeulen BVBA
Products information Metaalatelier Vermeulen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07540985107
Ondernemingsnummer: 6011413574
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Fences

Product categorie (product category): Balustrades

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metaalatelier Vermeulen BVBA
(Get full report from official database of BE for Metaalatelier Vermeulen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metaalatelier Vermeulen BVBA
Addition kinds of activities for Metaalatelier Vermeulen BVBA

317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
23860100. Leren en schapenbeklede mantels en hoeden | Leather and sheep-lined coats and hats
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij Metaalatelier Vermeulen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metaalatelier Vermeulen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metaalatelier Vermeulen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metaalatelier Vermeulen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van Metaalatelier Vermeulen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Metaalatelier Vermeulen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metaalatelier Vermeulen BVBA. Laat een reactie achter voor Metaalatelier Vermeulen BVBA. Metaalatelier Vermeulen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metaalatelier Vermeulen BVBA. Leave a respond for Metaalatelier Vermeulen BVBA. Metaalatelier Vermeulen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metaalatelier Vermeulen BVBA op de google maps. Adres en contacten Metaalatelier Vermeulen BVBA
Location of Metaalatelier Vermeulen BVBA on the google maps. Address and contacts of Metaalatelier Vermeulen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Metaalatelier Vermeulen BVBA Metaalatelier Vermeulen BVBA: Artisan Service | M. COUPLEZ | OMER OZBERBER | FUNDP-FAC. DES SCIENCES | Goethals P

Other related companies as Metaalatelier Vermeulen BVBA: Artisan Service | M. COUPLEZ | OMER OZBERBER | FUNDP-FAC. DES SCIENCES | Goethals P

Metaalatelier Vermeulen BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metaalatelier Vermeulen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07540985107. Het bedrijf Metaalatelier Vermeulen BVBA bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 22; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Balustrades. Lijst met producten zijn Fences.
De hoofdactiviteit van Metaalatelier Vermeulen BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metaalatelier Vermeulen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metaalatelier Vermeulen BVBA, openstaande posities, locatie van Metaalatelier Vermeulen BVBA op de kaart.

Metaalatelier Vermeulen BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metaalatelier Vermeulen BVBA, company assigned to the tax number BE07540985107. The company Metaalatelier Vermeulen BVBA is located at the address: Nijverheidsstraat 22; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Balustrades. List of products are Fences.
The main activity of Metaalatelier Vermeulen BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Metaalatelier Vermeulen BVBA is not available. You also can look at reviews of Metaalatelier Vermeulen BVBA, open positions, location of Metaalatelier Vermeulen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metaalatelier Vermeulen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metaalatelier Vermeulen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metaalatelier Vermeulen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metaalatelier Vermeulen BVBA, employees, financial statistics.