MAISON GROSJEAN

Contactgegevens MAISON GROSJEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GROSJEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GROSJEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ENTRE-DEUX-VILLES 2; 4670; BLEGNY, België

Telefoon (phone): 43875110 (+32-43875110) 43875110 (+32-43875110)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GROSJEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GROSJEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GROSJEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GROSJEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GROSJEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GROSJEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GROSJEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GROSJEAN
Products information MAISON GROSJEAN

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MAISON GROSJEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GROSJEAN
(Get full report from official database of BE for MAISON GROSJEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GROSJEAN
Addition kinds of activities for MAISON GROSJEAN

951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
27599911. Laser printen | Laser printing
33390302. Silicon raffinage (primaire, meer dan 99% pure) | Silicon refining (primary, over 99% pure)
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices

Werken bij MAISON GROSJEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GROSJEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GROSJEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GROSJEAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

 • Bereider (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

 • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Technieker E and I (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

 • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

 • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

 • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

 • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: BE THE WELLBEING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van MAISON GROSJEAN in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GROSJEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GROSJEAN. Laat een reactie achter voor MAISON GROSJEAN. MAISON GROSJEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GROSJEAN. Leave a respond for MAISON GROSJEAN. MAISON GROSJEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GROSJEAN op de google maps. Adres en contacten MAISON GROSJEAN
Location of MAISON GROSJEAN on the google maps. Address and contacts of MAISON GROSJEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GROSJEAN MAISON GROSJEAN: Van Eynde C | LAURENCE WASTEELS | BUR. GUELTON L.-HERIS M. | ALPAPHI | MATHIJS FABIENNE

Other related companies as MAISON GROSJEAN: Van Eynde C | LAURENCE WASTEELS | BUR. GUELTON L.-HERIS M. | ALPAPHI | MATHIJS FABIENNE

MAISON GROSJEAN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GROSJEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf MAISON GROSJEAN bevindt zich op het adres: RUE ENTRE-DEUX-VILLES 2; 4670; BLEGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON GROSJEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON GROSJEAN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GROSJEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GROSJEAN, openstaande posities, locatie van MAISON GROSJEAN op de kaart.

MAISON GROSJEAN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON GROSJEAN, company assigned to the tax number BE08604736328. The company MAISON GROSJEAN is located at the address: RUE ENTRE-DEUX-VILLES 2; 4670; BLEGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON GROSJEAN were not found.
The main activity of MAISON GROSJEAN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GROSJEAN is not available. You also can look at reviews of MAISON GROSJEAN, open positions, location of MAISON GROSJEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GROSJEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GROSJEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GROSJEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GROSJEAN, employees, financial statistics.