MAISON GODFRIN D. & FILS

Contactgegevens MAISON GODFRIN D. & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GODFRIN D. & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GODFRIN D. & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TH?O-TOUSSAINT 18; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81613324 (+32-81613324) 81613324 (+32-81613324)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GODFRIN D. & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GODFRIN D. & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GODFRIN D. & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GODFRIN D. & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GODFRIN D. & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GODFRIN D. & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GODFRIN D. & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GODFRIN D. & FILS
Products information MAISON GODFRIN D. & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MAISON GODFRIN D. & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GODFRIN D. & FILS
(Get full report from official database of BE for MAISON GODFRIN D. & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GODFRIN D. & FILS
Addition kinds of activities for MAISON GODFRIN D. & FILS

386106. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
28160301. Dierzwart | Animal black
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
50519904. ingots | Ingots

Werken bij MAISON GODFRIN D. & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GODFRIN D. & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GODFRIN D. & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GODFRIN D. & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

 • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

 • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Studentenjob

  Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

 • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

 • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

  Type: Vaste Job

  Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

 • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • NKO-arts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

 • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Leercontract

  Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van MAISON GODFRIN D. & FILS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GODFRIN D. & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GODFRIN D. & FILS. Laat een reactie achter voor MAISON GODFRIN D. & FILS. MAISON GODFRIN D. & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GODFRIN D. & FILS. Leave a respond for MAISON GODFRIN D. & FILS. MAISON GODFRIN D. & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GODFRIN D. & FILS op de google maps. Adres en contacten MAISON GODFRIN D. & FILS
Location of MAISON GODFRIN D. & FILS on the google maps. Address and contacts of MAISON GODFRIN D. & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GODFRIN D. & FILS MAISON GODFRIN D. & FILS: COIFFURE MICHEL | COVALUX | MAISON MINOUCHE | J. DE CLERCQ | PETIT LUCIEN

Other related companies as MAISON GODFRIN D. & FILS: COIFFURE MICHEL | COVALUX | MAISON MINOUCHE | J. DE CLERCQ | PETIT LUCIEN

MAISON GODFRIN D. & FILS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GODFRIN D. & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf MAISON GODFRIN D. & FILS bevindt zich op het adres: RUE TH?O-TOUSSAINT 18; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON GODFRIN D. & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON GODFRIN D. & FILS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GODFRIN D. & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GODFRIN D. & FILS, openstaande posities, locatie van MAISON GODFRIN D. & FILS op de kaart.

MAISON GODFRIN D. & FILS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON GODFRIN D. & FILS, company assigned to the tax number BE05861175537. The company MAISON GODFRIN D. & FILS is located at the address: RUE TH?O-TOUSSAINT 18; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON GODFRIN D. & FILS were not found.
The main activity of MAISON GODFRIN D. & FILS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GODFRIN D. & FILS is not available. You also can look at reviews of MAISON GODFRIN D. & FILS, open positions, location of MAISON GODFRIN D. & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GODFRIN D. & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GODFRIN D. & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GODFRIN D. & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GODFRIN D. & FILS, employees, financial statistics.