PETIT LUCIEN

Contactgegevens PETIT LUCIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETIT LUCIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETIT LUCIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE- ANNE 72; 1357; HELECINE, België

Telefoon (phone): 19657164 (+32-19657164) 19657164 (+32-19657164)

Fax (fax): +32 (83) 762-84-27 +32 (83) 762-84-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETIT LUCIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETIT LUCIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETIT LUCIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETIT LUCIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETIT LUCIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETIT LUCIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETIT LUCIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETIT LUCIEN
Products information PETIT LUCIEN

BTW identificatienummer (tax): BE02987976074
Ondernemingsnummer: 2134063720
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Meubles de Bureau, Papeterie, Equipement de Bureau.. Produits: Photocopieurs.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETIT LUCIEN
(Get full report from official database of BE for PETIT LUCIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETIT LUCIEN
Addition kinds of activities for PETIT LUCIEN

308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
331399. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
14220000. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
17990402. Stellingen | Scaffolding
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
38269914. Riooltoetsapparatuur | Sewage testing apparatus
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format

Werken bij PETIT LUCIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETIT LUCIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETIT LUCIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETIT LUCIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van PETIT LUCIEN in sociale netwerken
Look for responds of PETIT LUCIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETIT LUCIEN. Laat een reactie achter voor PETIT LUCIEN. PETIT LUCIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETIT LUCIEN. Leave a respond for PETIT LUCIEN. PETIT LUCIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETIT LUCIEN op de google maps. Adres en contacten PETIT LUCIEN
Location of PETIT LUCIEN on the google maps. Address and contacts of PETIT LUCIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PETIT LUCIEN PETIT LUCIEN: FLCARTONNAGES DONCKERS NV | Lourdon Keurkaas NV | PIETER DHOLLANDER | HERMAN SMET | Vervaet Peter BVBA

Other related companies as PETIT LUCIEN: FLCARTONNAGES DONCKERS NV | Lourdon Keurkaas NV | PIETER DHOLLANDER | HERMAN SMET | Vervaet Peter BVBA

PETIT LUCIEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETIT LUCIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02987976074. Het bedrijf PETIT LUCIEN bevindt zich op het adres: RUE SAINTE- ANNE 72; 1357; HELECINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Meubles de Bureau, Papeterie, Equipement de Bureau.. Produits: Photocopieurs..
De hoofdactiviteit van PETIT LUCIEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETIT LUCIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETIT LUCIEN, openstaande posities, locatie van PETIT LUCIEN op de kaart.

PETIT LUCIEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETIT LUCIEN, company assigned to the tax number BE02987976074. The company PETIT LUCIEN is located at the address: RUE SAINTE- ANNE 72; 1357; HELECINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Fournitures de bureau. List of products are Produits: Meubles de Bureau, Papeterie, Equipement de Bureau.. Produits: Photocopieurs..
The main activity of PETIT LUCIEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETIT LUCIEN is not available. You also can look at reviews of PETIT LUCIEN, open positions, location of PETIT LUCIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETIT LUCIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETIT LUCIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETIT LUCIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETIT LUCIEN, employees, financial statistics.