MAISON GELDHOF-SAMBRE

Contactgegevens MAISON GELDHOF-SAMBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GELDHOF-SAMBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GELDHOF-SAMBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 32; 7640; ANTOING, België

Telefoon (phone): 69442879 (+32-69442879) 69442879 (+32-69442879)

Fax (fax): +32 (57) 768-22-49 +32 (57) 768-22-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GELDHOF-SAMBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GELDHOF-SAMBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GELDHOF-SAMBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GELDHOF-SAMBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GELDHOF-SAMBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GELDHOF-SAMBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GELDHOF-SAMBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GELDHOF-SAMBRE
Products information MAISON GELDHOF-SAMBRE

BTW identificatienummer (tax): BE07175140380
Ondernemingsnummer: 9842346191
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MAISON GELDHOF-SAMBRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GELDHOF-SAMBRE
(Get full report from official database of BE for MAISON GELDHOF-SAMBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GELDHOF-SAMBRE
Addition kinds of activities for MAISON GELDHOF-SAMBRE

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
14290102. Gabbro, verpletterd en gebroken-steengroeven | Gabbro, crushed and broken-quarrying
15210102. Mobiele huis reparatie, ter plaatse | Mobile home repair, on site
23390100. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
38290209. magnetometers | Magnetometers
50210202. dressers | Dressers
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law

Werken bij MAISON GELDHOF-SAMBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GELDHOF-SAMBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GELDHOF-SAMBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GELDHOF-SAMBRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Warmhartige monteur (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

 • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

 • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Bediende orderinput (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

 • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: START PEOPLE AALST

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

 • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

  Type: Studentenjob

  maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

 • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

 • IT Support (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

 • Calculator - Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ALTEZ

  Type: Vaste Job

  Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SIRRIS

  Type: Flexijob

  Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van MAISON GELDHOF-SAMBRE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GELDHOF-SAMBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GELDHOF-SAMBRE. Laat een reactie achter voor MAISON GELDHOF-SAMBRE. MAISON GELDHOF-SAMBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GELDHOF-SAMBRE. Leave a respond for MAISON GELDHOF-SAMBRE. MAISON GELDHOF-SAMBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GELDHOF-SAMBRE op de google maps. Adres en contacten MAISON GELDHOF-SAMBRE
Location of MAISON GELDHOF-SAMBRE on the google maps. Address and contacts of MAISON GELDHOF-SAMBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GELDHOF-SAMBRE MAISON GELDHOF-SAMBRE: DE BOEVER´S BRANDSTOFFEN | COIFFURE HAIRTRENDS | BRUSSELMANS METAALBOUW | Verhasselt Bie | PETER VIERENDEELS

Other related companies as MAISON GELDHOF-SAMBRE: DE BOEVER´S BRANDSTOFFEN | COIFFURE HAIRTRENDS | BRUSSELMANS METAALBOUW | Verhasselt Bie | PETER VIERENDEELS

MAISON GELDHOF-SAMBRE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GELDHOF-SAMBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175140380. Het bedrijf MAISON GELDHOF-SAMBRE bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 32; 7640; ANTOING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON GELDHOF-SAMBRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON GELDHOF-SAMBRE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GELDHOF-SAMBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GELDHOF-SAMBRE, openstaande posities, locatie van MAISON GELDHOF-SAMBRE op de kaart.

MAISON GELDHOF-SAMBRE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON GELDHOF-SAMBRE, company assigned to the tax number BE07175140380. The company MAISON GELDHOF-SAMBRE is located at the address: GRAND'RUE 32; 7640; ANTOING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON GELDHOF-SAMBRE were not found.
The main activity of MAISON GELDHOF-SAMBRE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GELDHOF-SAMBRE is not available. You also can look at reviews of MAISON GELDHOF-SAMBRE, open positions, location of MAISON GELDHOF-SAMBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GELDHOF-SAMBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GELDHOF-SAMBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GELDHOF-SAMBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GELDHOF-SAMBRE, employees, financial statistics.