MAISON ELECTROLUX

Contactgegevens MAISON ELECTROLUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON ELECTROLUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON ELECTROLUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GAUCET 26; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43431160 (+32-43431160) 43431160 (+32-43431160)

Fax (fax): +32 (69) 973-32-21 +32 (69) 973-32-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON ELECTROLUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON ELECTROLUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON ELECTROLUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON ELECTROLUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON ELECTROLUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON ELECTROLUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON ELECTROLUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON ELECTROLUX
Products information MAISON ELECTROLUX

BTW identificatienummer (tax): BE08207855224
Ondernemingsnummer: 7271545410
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MAISON ELECTROLUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON ELECTROLUX
(Get full report from official database of BE for MAISON ELECTROLUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON ELECTROLUX
Addition kinds of activities for MAISON ELECTROLUX

6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
372100. vliegtuig | Aircraft
27910103. Fotocompositie, voor de drukkerij | Photocomposition, for the printing trade
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery
39140100. Zilverwerk | Silverware
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij MAISON ELECTROLUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON ELECTROLUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON ELECTROLUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON ELECTROLUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van MAISON ELECTROLUX in sociale netwerken
Look for responds of MAISON ELECTROLUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON ELECTROLUX. Laat een reactie achter voor MAISON ELECTROLUX. MAISON ELECTROLUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON ELECTROLUX. Leave a respond for MAISON ELECTROLUX. MAISON ELECTROLUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON ELECTROLUX op de google maps. Adres en contacten MAISON ELECTROLUX
Location of MAISON ELECTROLUX on the google maps. Address and contacts of MAISON ELECTROLUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON ELECTROLUX MAISON ELECTROLUX: BBL | Neutron | Friane BVBA | Crolla L | G. FANCHAMPS

Other related companies as MAISON ELECTROLUX: BBL | Neutron | Friane BVBA | Crolla L | G. FANCHAMPS

MAISON ELECTROLUX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON ELECTROLUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207855224. Het bedrijf MAISON ELECTROLUX bevindt zich op het adres: RUE GAUCET 26; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON ELECTROLUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON ELECTROLUX is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON ELECTROLUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON ELECTROLUX, openstaande posities, locatie van MAISON ELECTROLUX op de kaart.

MAISON ELECTROLUX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON ELECTROLUX, company assigned to the tax number BE08207855224. The company MAISON ELECTROLUX is located at the address: RUE GAUCET 26; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON ELECTROLUX were not found.
The main activity of MAISON ELECTROLUX is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON ELECTROLUX is not available. You also can look at reviews of MAISON ELECTROLUX, open positions, location of MAISON ELECTROLUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON ELECTROLUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON ELECTROLUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON ELECTROLUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON ELECTROLUX, employees, financial statistics.