MAISON CHANTEUX

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MAISON CHANTEUX
Private companiesHealth Services • MAISON CHANTEUX

Contactgegevens MAISON CHANTEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON CHANTEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON CHANTEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POTI?RUE 30; 4650; HERVE, België

Telefoon (phone): 87678764 (+32-87678764) 87678764 (+32-87678764)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON CHANTEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON CHANTEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON CHANTEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON CHANTEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON CHANTEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON CHANTEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON CHANTEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON CHANTEUX
Products information MAISON CHANTEUX

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MAISON CHANTEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON CHANTEUX
(Get full report from official database of BE for MAISON CHANTEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON CHANTEUX
Addition kinds of activities for MAISON CHANTEUX

23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
30690103. Cultuurbekers, rubber | Culture cups, rubber
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic
50130112. Uitlaat systemen (dempers, staart pijpen, enz.) | Exhaust systems (mufflers, tail pipes, etc.)
57340200. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
86410403. Sociale club, lidmaatschap | Social club, membership
86419904. Vereniging van ouders-leerkrachten | Parent-teachers' association

Werken bij MAISON CHANTEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON CHANTEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON CHANTEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON CHANTEUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

 • Telesales M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

 • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

 • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

 • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

 • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Vaste Job

  Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

 • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ABC Groep

  Type: Vaste Job

  Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van MAISON CHANTEUX in sociale netwerken
Look for responds of MAISON CHANTEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON CHANTEUX. Laat een reactie achter voor MAISON CHANTEUX. MAISON CHANTEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON CHANTEUX. Leave a respond for MAISON CHANTEUX. MAISON CHANTEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON CHANTEUX op de google maps. Adres en contacten MAISON CHANTEUX
Location of MAISON CHANTEUX on the google maps. Address and contacts of MAISON CHANTEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON CHANTEUX MAISON CHANTEUX: IDEE FIX BVBA | DPNC | Noral NV | G. DAL | El Paradiso

Other related companies as MAISON CHANTEUX: IDEE FIX BVBA | DPNC | Noral NV | G. DAL | El Paradiso

MAISON CHANTEUX is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON CHANTEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf MAISON CHANTEUX bevindt zich op het adres: POTI?RUE 30; 4650; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAISON CHANTEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON CHANTEUX is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON CHANTEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON CHANTEUX, openstaande posities, locatie van MAISON CHANTEUX op de kaart.

MAISON CHANTEUX is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON CHANTEUX, company assigned to the tax number BE07160308837. The company MAISON CHANTEUX is located at the address: POTI?RUE 30; 4650; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAISON CHANTEUX were not found.
The main activity of MAISON CHANTEUX is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON CHANTEUX is not available. You also can look at reviews of MAISON CHANTEUX, open positions, location of MAISON CHANTEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON CHANTEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON CHANTEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON CHANTEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON CHANTEUX, employees, financial statistics.