LUC MAENHAUT

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LUC MAENHAUT
Private companiesLegal Services • LUC MAENHAUT

Contactgegevens LUC MAENHAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC MAENHAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC MAENHAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAASLELIEDREEF 8; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92824045 (+32-92824045) 92824045 (+32-92824045)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC MAENHAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC MAENHAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC MAENHAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC MAENHAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC MAENHAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC MAENHAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC MAENHAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC MAENHAUT
Products information LUC MAENHAUT

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LUC MAENHAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC MAENHAUT
(Get full report from official database of BE for LUC MAENHAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC MAENHAUT
Addition kinds of activities for LUC MAENHAUT

22110815. Spuitdoek, katoen | Tracing cloth, cotton
28139904. Helium | Helium
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
39910302. Borstels, huishoudelijk of industrieel | Brushes, household or industrial
52310200. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies

Werken bij LUC MAENHAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC MAENHAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC MAENHAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC MAENHAUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

 • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Axis

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

 • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

 • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TAXI MARC

  Type: Studentenjob

  Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

 • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: NEWCOM SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

 • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

 • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

Zoek naar antwoorden van LUC MAENHAUT in sociale netwerken
Look for responds of LUC MAENHAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC MAENHAUT. Laat een reactie achter voor LUC MAENHAUT. LUC MAENHAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC MAENHAUT. Leave a respond for LUC MAENHAUT. LUC MAENHAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC MAENHAUT op de google maps. Adres en contacten LUC MAENHAUT
Location of LUC MAENHAUT on the google maps. Address and contacts of LUC MAENHAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC MAENHAUT LUC MAENHAUT: ARCHINTER | BART DEVEUX | DIOS - HEVO | GERT DE MEULENAERE | JEMPI WELKENHUYZEN

Other related companies as LUC MAENHAUT: ARCHINTER | BART DEVEUX | DIOS - HEVO | GERT DE MEULENAERE | JEMPI WELKENHUYZEN

LUC MAENHAUT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC MAENHAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf LUC MAENHAUT bevindt zich op het adres: PAASLELIEDREEF 8; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LUC MAENHAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC MAENHAUT is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC MAENHAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC MAENHAUT, openstaande posities, locatie van LUC MAENHAUT op de kaart.

LUC MAENHAUT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC MAENHAUT, company assigned to the tax number BE01434509277. The company LUC MAENHAUT is located at the address: PAASLELIEDREEF 8; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LUC MAENHAUT were not found.
The main activity of LUC MAENHAUT is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC MAENHAUT is not available. You also can look at reviews of LUC MAENHAUT, open positions, location of LUC MAENHAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC MAENHAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC MAENHAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC MAENHAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC MAENHAUT, employees, financial statistics.