LUC DE CLIPPEL

Contactgegevens LUC DE CLIPPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DE CLIPPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DE CLIPPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENLAAN 14; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 53624149 (+32-53624149) 53624149 (+32-53624149)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DE CLIPPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DE CLIPPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DE CLIPPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DE CLIPPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DE CLIPPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DE CLIPPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DE CLIPPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DE CLIPPEL
Products information LUC DE CLIPPEL

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LUC DE CLIPPEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DE CLIPPEL
(Get full report from official database of BE for LUC DE CLIPPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DE CLIPPEL
Addition kinds of activities for LUC DE CLIPPEL

754200. wasstraten | Carwashes
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
35410500. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
51120501. Bestandskaarten | File cards

Werken bij LUC DE CLIPPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DE CLIPPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DE CLIPPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DE CLIPPEL. Looking for open vacancies in other companies

 • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

 • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

 • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

 • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

 • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Docent Nederlands (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Electricien nacht (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Werfreserve

  Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

 • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

  Regio: DWORP

  Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

  Type: Flexijob

  U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van LUC DE CLIPPEL in sociale netwerken
Look for responds of LUC DE CLIPPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DE CLIPPEL. Laat een reactie achter voor LUC DE CLIPPEL. LUC DE CLIPPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DE CLIPPEL. Leave a respond for LUC DE CLIPPEL. LUC DE CLIPPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DE CLIPPEL op de google maps. Adres en contacten LUC DE CLIPPEL
Location of LUC DE CLIPPEL on the google maps. Address and contacts of LUC DE CLIPPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DE CLIPPEL LUC DE CLIPPEL: DHOLLANDIA SERVICE NV | BLANCHISSERIE FIL ہ LINGE | Van Volsem R | Royen B | A. JOOSTEN

Other related companies as LUC DE CLIPPEL: DHOLLANDIA SERVICE NV | BLANCHISSERIE FIL ہ LINGE | Van Volsem R | Royen B | A. JOOSTEN

LUC DE CLIPPEL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DE CLIPPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf LUC DE CLIPPEL bevindt zich op het adres: GROENLAAN 14; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LUC DE CLIPPEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC DE CLIPPEL is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DE CLIPPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DE CLIPPEL, openstaande posities, locatie van LUC DE CLIPPEL op de kaart.

LUC DE CLIPPEL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DE CLIPPEL, company assigned to the tax number BE01593536376. The company LUC DE CLIPPEL is located at the address: GROENLAAN 14; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LUC DE CLIPPEL were not found.
The main activity of LUC DE CLIPPEL is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DE CLIPPEL is not available. You also can look at reviews of LUC DE CLIPPEL, open positions, location of LUC DE CLIPPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DE CLIPPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DE CLIPPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DE CLIPPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DE CLIPPEL, employees, financial statistics.