LOWYCK JEAN-PAUL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • LOWYCK JEAN-PAUL

Contactgegevens LOWYCK JEAN-PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOWYCK JEAN-PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOWYCK JEAN-PAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FORT LAPIN 13; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50673273 (+32-50673273) 50673273 (+32-50673273)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOWYCK JEAN-PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOWYCK JEAN-PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOWYCK JEAN-PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOWYCK JEAN-PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOWYCK JEAN-PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOWYCK JEAN-PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOWYCK JEAN-PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOWYCK JEAN-PAUL
Products information LOWYCK JEAN-PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LOWYCK JEAN-PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOWYCK JEAN-PAUL
(Get full report from official database of BE for LOWYCK JEAN-PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOWYCK JEAN-PAUL
Addition kinds of activities for LOWYCK JEAN-PAUL

122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
354202. Persmachines | Pressing machines
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service
78299902. Filmbibliotheek, film | Film library, motion picture
86110200. Groeiersverenigingen | Growers' associations

Werken bij LOWYCK JEAN-PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOWYCK JEAN-PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOWYCK JEAN-PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOWYCK JEAN-PAUL. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

 • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

 • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

 • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

   De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

 • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

 • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DGS

  Type: Studentenjob

  Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

 • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

 • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

  Type: Vaste Job

  Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

Zoek naar antwoorden van LOWYCK JEAN-PAUL in sociale netwerken
Look for responds of LOWYCK JEAN-PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOWYCK JEAN-PAUL. Laat een reactie achter voor LOWYCK JEAN-PAUL. LOWYCK JEAN-PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOWYCK JEAN-PAUL. Leave a respond for LOWYCK JEAN-PAUL. LOWYCK JEAN-PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOWYCK JEAN-PAUL op de google maps. Adres en contacten LOWYCK JEAN-PAUL
Location of LOWYCK JEAN-PAUL on the google maps. Address and contacts of LOWYCK JEAN-PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come LOWYCK JEAN-PAUL LOWYCK JEAN-PAUL: Thomas P | SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN | MAISON NEW MADISON MUSIC | Lodders P | SPEEDY

Other related companies as LOWYCK JEAN-PAUL: Thomas P | SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN | MAISON NEW MADISON MUSIC | Lodders P | SPEEDY

LOWYCK JEAN-PAUL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOWYCK JEAN-PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf LOWYCK JEAN-PAUL bevindt zich op het adres: FORT LAPIN 13; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LOWYCK JEAN-PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOWYCK JEAN-PAUL is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOWYCK JEAN-PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOWYCK JEAN-PAUL, openstaande posities, locatie van LOWYCK JEAN-PAUL op de kaart.

LOWYCK JEAN-PAUL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOWYCK JEAN-PAUL, company assigned to the tax number BE09582519531. The company LOWYCK JEAN-PAUL is located at the address: FORT LAPIN 13; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LOWYCK JEAN-PAUL were not found.
The main activity of LOWYCK JEAN-PAUL is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOWYCK JEAN-PAUL is not available. You also can look at reviews of LOWYCK JEAN-PAUL, open positions, location of LOWYCK JEAN-PAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOWYCK JEAN-PAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOWYCK JEAN-PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOWYCK JEAN-PAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOWYCK JEAN-PAUL, employees, financial statistics.