LOUIS BAUDEWIJNS

Contactgegevens LOUIS BAUDEWIJNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS BAUDEWIJNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS BAUDEWIJNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWIKSTAARTLAAN 51; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27677763 (+32-27677763) 27677763 (+32-27677763)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS BAUDEWIJNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS BAUDEWIJNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS BAUDEWIJNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS BAUDEWIJNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS BAUDEWIJNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS BAUDEWIJNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS BAUDEWIJNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS BAUDEWIJNS
Products information LOUIS BAUDEWIJNS

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LOUIS BAUDEWIJNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS BAUDEWIJNS
(Get full report from official database of BE for LOUIS BAUDEWIJNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS BAUDEWIJNS
Addition kinds of activities for LOUIS BAUDEWIJNS

305203. Rubber belting | Rubber belting
22110109. Vellen en lakens, katoen | Sheets and sheetings, cotton
22111003. Interlining materiaal, katoen | Interlining material, cotton
28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
35549900. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
38239901. Ketelcontroles: industriële, kracht- en mariene type | Boiler controls: industrial, power, and marine type
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation

Werken bij LOUIS BAUDEWIJNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS BAUDEWIJNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS BAUDEWIJNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS BAUDEWIJNS. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

 • Cateringmedewerker m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een tijdelijke cateringmedewerker! Dit gaat over een opdracht van 3 weken (w49+50+51). Wat zal de job onhouden? - Broodjes maken - Opdienen - Afruimen - ...

 • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

 • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Realdolmen

  Type: Vaste Job

  Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

 • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van LOUIS BAUDEWIJNS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS BAUDEWIJNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS BAUDEWIJNS. Laat een reactie achter voor LOUIS BAUDEWIJNS. LOUIS BAUDEWIJNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS BAUDEWIJNS. Leave a respond for LOUIS BAUDEWIJNS. LOUIS BAUDEWIJNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS BAUDEWIJNS op de google maps. Adres en contacten LOUIS BAUDEWIJNS
Location of LOUIS BAUDEWIJNS on the google maps. Address and contacts of LOUIS BAUDEWIJNS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS BAUDEWIJNS LOUIS BAUDEWIJNS: Archambeau J | MARLEEN DE GROOTE | TH??TRE DU BILBOQUET | DELTA-BATI | St-Joris NV-SA

Other related companies as LOUIS BAUDEWIJNS: Archambeau J | MARLEEN DE GROOTE | TH??TRE DU BILBOQUET | DELTA-BATI | St-Joris NV-SA

LOUIS BAUDEWIJNS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS BAUDEWIJNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf LOUIS BAUDEWIJNS bevindt zich op het adres: KWIKSTAARTLAAN 51; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LOUIS BAUDEWIJNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS BAUDEWIJNS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS BAUDEWIJNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS BAUDEWIJNS, openstaande posities, locatie van LOUIS BAUDEWIJNS op de kaart.

LOUIS BAUDEWIJNS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS BAUDEWIJNS, company assigned to the tax number BE07985931396. The company LOUIS BAUDEWIJNS is located at the address: KWIKSTAARTLAAN 51; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LOUIS BAUDEWIJNS were not found.
The main activity of LOUIS BAUDEWIJNS is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS BAUDEWIJNS is not available. You also can look at reviews of LOUIS BAUDEWIJNS, open positions, location of LOUIS BAUDEWIJNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS BAUDEWIJNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS BAUDEWIJNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS BAUDEWIJNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS BAUDEWIJNS, employees, financial statistics.