LOHAY & FILS

Contactgegevens LOHAY & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOHAY & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOHAY & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LIBIN 27B; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61225435 (+32-61225435) 61225435 (+32-61225435)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOHAY & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOHAY & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOHAY & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOHAY & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOHAY & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOHAY & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOHAY & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOHAY & FILS
Products information LOHAY & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LOHAY & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOHAY & FILS
(Get full report from official database of BE for LOHAY & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOHAY & FILS
Addition kinds of activities for LOHAY & FILS

363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
504800. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
23939903. Bloemzakken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags, fabric: made from purchased materials
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
50230300. Venster meubilair | Window furnishings
50440301. Dicteermachines | Dictating machines

Werken bij LOHAY & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOHAY & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOHAY & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOHAY & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als productie-operator.

 • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

 • Assistant Controller (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

 • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

 • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

 • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

 • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

 • Drupal Front-end developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

  Type: Vaste Job

  Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

 • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BDS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EETHUIS KARL

  Type: Flexijob

  kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van LOHAY & FILS in sociale netwerken
Look for responds of LOHAY & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOHAY & FILS. Laat een reactie achter voor LOHAY & FILS. LOHAY & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOHAY & FILS. Leave a respond for LOHAY & FILS. LOHAY & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOHAY & FILS op de google maps. Adres en contacten LOHAY & FILS
Location of LOHAY & FILS on the google maps. Address and contacts of LOHAY & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOHAY & FILS LOHAY & FILS: GADGET BOUTIQUE | Kattekwaad 1 | Herteleer Natuurbakkerij | ARTMADA | Kon Belgische Reisduif (De)

Other related companies as LOHAY & FILS: GADGET BOUTIQUE | Kattekwaad 1 | Herteleer Natuurbakkerij | ARTMADA | Kon Belgische Reisduif (De)

LOHAY & FILS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOHAY & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf LOHAY & FILS bevindt zich op het adres: RUE DE LIBIN 27B; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LOHAY & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOHAY & FILS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOHAY & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOHAY & FILS, openstaande posities, locatie van LOHAY & FILS op de kaart.

LOHAY & FILS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOHAY & FILS, company assigned to the tax number BE09263092041. The company LOHAY & FILS is located at the address: RUE DE LIBIN 27B; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LOHAY & FILS were not found.
The main activity of LOHAY & FILS is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOHAY & FILS is not available. You also can look at reviews of LOHAY & FILS, open positions, location of LOHAY & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOHAY & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOHAY & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOHAY & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOHAY & FILS, employees, financial statistics.