LEONARDUS VAN BOXEL

Contactgegevens LEONARDUS VAN BOXEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONARDUS VAN BOXEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONARDUS VAN BOXEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRIJBEEKSEWEG 87; 2328; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33150376 (+32-33150376) 33150376 (+32-33150376)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONARDUS VAN BOXEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONARDUS VAN BOXEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONARDUS VAN BOXEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONARDUS VAN BOXEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONARDUS VAN BOXEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONARDUS VAN BOXEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONARDUS VAN BOXEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONARDUS VAN BOXEL
Products information LEONARDUS VAN BOXEL

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LEONARDUS VAN BOXEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONARDUS VAN BOXEL
(Get full report from official database of BE for LEONARDUS VAN BOXEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONARDUS VAN BOXEL
Addition kinds of activities for LEONARDUS VAN BOXEL

354600. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service
92299901. Rampbereidheid en managementkantoor, overheid | Disaster preparedness and management office, government

Werken bij LEONARDUS VAN BOXEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONARDUS VAN BOXEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONARDUS VAN BOXEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONARDUS VAN BOXEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service assistent (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

 • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SNOEYS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

 • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: PEETERS & GIOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

 • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ECS

  Type: Werfreserve

  En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

 • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FOODCAFE SPORK

  Type: Flexijob

  Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van LEONARDUS VAN BOXEL in sociale netwerken
Look for responds of LEONARDUS VAN BOXEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONARDUS VAN BOXEL. Laat een reactie achter voor LEONARDUS VAN BOXEL. LEONARDUS VAN BOXEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONARDUS VAN BOXEL. Leave a respond for LEONARDUS VAN BOXEL. LEONARDUS VAN BOXEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONARDUS VAN BOXEL op de google maps. Adres en contacten LEONARDUS VAN BOXEL
Location of LEONARDUS VAN BOXEL on the google maps. Address and contacts of LEONARDUS VAN BOXEL

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONARDUS VAN BOXEL LEONARDUS VAN BOXEL: FLKEUKENS KVD BVBA | Zakenkantoor van Erum NV | L.R.B. | Ch?teau d'Insegotte | MUS?E LE CREUSET

Other related companies as LEONARDUS VAN BOXEL: FLKEUKENS KVD BVBA | Zakenkantoor van Erum NV | L.R.B. | Ch?teau d'Insegotte | MUS?E LE CREUSET

LEONARDUS VAN BOXEL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONARDUS VAN BOXEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf LEONARDUS VAN BOXEL bevindt zich op het adres: STRIJBEEKSEWEG 87; 2328; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LEONARDUS VAN BOXEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEONARDUS VAN BOXEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONARDUS VAN BOXEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONARDUS VAN BOXEL, openstaande posities, locatie van LEONARDUS VAN BOXEL op de kaart.

LEONARDUS VAN BOXEL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONARDUS VAN BOXEL, company assigned to the tax number BE02224700927. The company LEONARDUS VAN BOXEL is located at the address: STRIJBEEKSEWEG 87; 2328; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LEONARDUS VAN BOXEL were not found.
The main activity of LEONARDUS VAN BOXEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONARDUS VAN BOXEL is not available. You also can look at reviews of LEONARDUS VAN BOXEL, open positions, location of LEONARDUS VAN BOXEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONARDUS VAN BOXEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONARDUS VAN BOXEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONARDUS VAN BOXEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONARDUS VAN BOXEL, employees, financial statistics.