LEO VAN DEN BRANDT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LEO VAN DEN BRANDT
Private companiesHealth Services • LEO VAN DEN BRANDT

Contactgegevens LEO VAN DEN BRANDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO VAN DEN BRANDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO VAN DEN BRANDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDENLAAN 21; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14612991 (+32-14612991) 14612991 (+32-14612991)

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO VAN DEN BRANDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO VAN DEN BRANDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO VAN DEN BRANDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO VAN DEN BRANDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO VAN DEN BRANDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO VAN DEN BRANDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO VAN DEN BRANDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO VAN DEN BRANDT
Products information LEO VAN DEN BRANDT

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LEO VAN DEN BRANDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO VAN DEN BRANDT
(Get full report from official database of BE for LEO VAN DEN BRANDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO VAN DEN BRANDT
Addition kinds of activities for LEO VAN DEN BRANDT

231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
331399. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
10619900. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
32530102. Steengroeve, klei | Quarry tile, clay
36399901. Vloerwaxers en polijstmachines, elektrisch: huishoudelijk | Floor waxers and polishers, electric: household

Werken bij LEO VAN DEN BRANDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO VAN DEN BRANDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO VAN DEN BRANDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO VAN DEN BRANDT. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

  Type: Vervanging brugpensioen

  Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

 • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

 • Chocolatier (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

 • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

 • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

 • Aankoper (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

 • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

 • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Motion Center

  Type: Zelfstandige activiteit

  Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

 • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

 • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TRAININGSTATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

 • Homeopaat (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van LEO VAN DEN BRANDT in sociale netwerken
Look for responds of LEO VAN DEN BRANDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO VAN DEN BRANDT. Laat een reactie achter voor LEO VAN DEN BRANDT. LEO VAN DEN BRANDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO VAN DEN BRANDT. Leave a respond for LEO VAN DEN BRANDT. LEO VAN DEN BRANDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO VAN DEN BRANDT op de google maps. Adres en contacten LEO VAN DEN BRANDT
Location of LEO VAN DEN BRANDT on the google maps. Address and contacts of LEO VAN DEN BRANDT

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO VAN DEN BRANDT LEO VAN DEN BRANDT: FLDIMATRA BVBA | GILBERT CORNELIA | INTERIEURBURO MB | VAN LOOVEREN LUDO | P. STOFFELS

Other related companies as LEO VAN DEN BRANDT: FLDIMATRA BVBA | GILBERT CORNELIA | INTERIEURBURO MB | VAN LOOVEREN LUDO | P. STOFFELS

LEO VAN DEN BRANDT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO VAN DEN BRANDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf LEO VAN DEN BRANDT bevindt zich op het adres: LINDENLAAN 21; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in LEO VAN DEN BRANDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO VAN DEN BRANDT is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO VAN DEN BRANDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO VAN DEN BRANDT, openstaande posities, locatie van LEO VAN DEN BRANDT op de kaart.

LEO VAN DEN BRANDT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO VAN DEN BRANDT, company assigned to the tax number BE02599609375. The company LEO VAN DEN BRANDT is located at the address: LINDENLAAN 21; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in LEO VAN DEN BRANDT were not found.
The main activity of LEO VAN DEN BRANDT is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO VAN DEN BRANDT is not available. You also can look at reviews of LEO VAN DEN BRANDT, open positions, location of LEO VAN DEN BRANDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO VAN DEN BRANDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO VAN DEN BRANDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO VAN DEN BRANDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO VAN DEN BRANDT, employees, financial statistics.