KIRBY JUST DO IT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • KIRBY JUST DO IT
Private companiesHealth Services • KIRBY JUST DO IT

Contactgegevens KIRBY JUST DO IT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIRBY JUST DO IT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIRBY JUST DO IT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LA HULPE 120; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26606007 (+32-26606007) 26606007 (+32-26606007)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIRBY JUST DO IT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIRBY JUST DO IT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIRBY JUST DO IT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIRBY JUST DO IT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIRBY JUST DO IT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIRBY JUST DO IT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIRBY JUST DO IT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIRBY JUST DO IT
Products information KIRBY JUST DO IT

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in KIRBY JUST DO IT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIRBY JUST DO IT
(Get full report from official database of BE for KIRBY JUST DO IT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIRBY JUST DO IT
Addition kinds of activities for KIRBY JUST DO IT

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
225999. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
50999913. Zonnebril | Sunglasses
51119903. Schrijfpapier | Writing paper
51980202. Vlek | Stain

Werken bij KIRBY JUST DO IT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIRBY JUST DO IT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIRBY JUST DO IT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIRBY JUST DO IT. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

 • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

 • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

 • Projectleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

 • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: MOUTERSHOF

  Type: Studentenjob

  je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

 • Projectleider (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Multi NV

  Type: Vaste Job

  Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

 • Pricing Analyst - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Vaste Job

  Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

 • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Optelec

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

Zoek naar antwoorden van KIRBY JUST DO IT in sociale netwerken
Look for responds of KIRBY JUST DO IT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIRBY JUST DO IT. Laat een reactie achter voor KIRBY JUST DO IT. KIRBY JUST DO IT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIRBY JUST DO IT. Leave a respond for KIRBY JUST DO IT. KIRBY JUST DO IT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIRBY JUST DO IT op de google maps. Adres en contacten KIRBY JUST DO IT
Location of KIRBY JUST DO IT on the google maps. Address and contacts of KIRBY JUST DO IT

Andere gerelateerde bedrijven als come KIRBY JUST DO IT KIRBY JUST DO IT: BOUCHERIE DELFOSSE | RITZ BOWLING CENTER SPRL | Portima | Edelweis | FL. DE MONTPELLIER DE VEDRIN

Other related companies as KIRBY JUST DO IT: BOUCHERIE DELFOSSE | RITZ BOWLING CENTER SPRL | Portima | Edelweis | FL. DE MONTPELLIER DE VEDRIN

KIRBY JUST DO IT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIRBY JUST DO IT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf KIRBY JUST DO IT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LA HULPE 120; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in KIRBY JUST DO IT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIRBY JUST DO IT is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIRBY JUST DO IT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIRBY JUST DO IT, openstaande posities, locatie van KIRBY JUST DO IT op de kaart.

KIRBY JUST DO IT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIRBY JUST DO IT, company assigned to the tax number BE06501953125. The company KIRBY JUST DO IT is located at the address: CHAUSS?E DE LA HULPE 120; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in KIRBY JUST DO IT were not found.
The main activity of KIRBY JUST DO IT is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KIRBY JUST DO IT is not available. You also can look at reviews of KIRBY JUST DO IT, open positions, location of KIRBY JUST DO IT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIRBY JUST DO IT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIRBY JUST DO IT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIRBY JUST DO IT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIRBY JUST DO IT, employees, financial statistics.