JULIEN SMEDTS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JULIEN SMEDTS
Private companiesTobacco Products • JULIEN SMEDTS

Contactgegevens JULIEN SMEDTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN SMEDTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN SMEDTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BATTELSESTEENWEG 416; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15271750 (+32-15271750) 15271750 (+32-15271750)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN SMEDTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN SMEDTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN SMEDTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN SMEDTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN SMEDTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN SMEDTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN SMEDTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN SMEDTS
Products information JULIEN SMEDTS

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JULIEN SMEDTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN SMEDTS
(Get full report from official database of BE for JULIEN SMEDTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN SMEDTS
Addition kinds of activities for JULIEN SMEDTS

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
22610204. Merceriserende katoenen breedgeweven stoffen | Mercerizing cotton broadwoven fabrics
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances

Werken bij JULIEN SMEDTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN SMEDTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN SMEDTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN SMEDTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

 • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

 • Chauffeur C (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

 • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

 • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

 • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

 • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Jobstudent Host (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ONLINE SEMINAR

  Type: Studentenjob

  Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

 • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

  Regio: VINDERHOUTE

  Bedrijf: GILLES DE SMET

  Type: Vaste Job

  Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

Zoek naar antwoorden van JULIEN SMEDTS in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN SMEDTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN SMEDTS. Laat een reactie achter voor JULIEN SMEDTS. JULIEN SMEDTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN SMEDTS. Leave a respond for JULIEN SMEDTS. JULIEN SMEDTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN SMEDTS op de google maps. Adres en contacten JULIEN SMEDTS
Location of JULIEN SMEDTS on the google maps. Address and contacts of JULIEN SMEDTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN SMEDTS JULIEN SMEDTS: MARC BORSU | MARC DE GROOTE | JAN DHOOGE | MARC PLUMLEY | Frenay en Partners

Other related companies as JULIEN SMEDTS: MARC BORSU | MARC DE GROOTE | JAN DHOOGE | MARC PLUMLEY | Frenay en Partners

JULIEN SMEDTS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN SMEDTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf JULIEN SMEDTS bevindt zich op het adres: BATTELSESTEENWEG 416; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in JULIEN SMEDTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN SMEDTS is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN SMEDTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN SMEDTS, openstaande posities, locatie van JULIEN SMEDTS op de kaart.

JULIEN SMEDTS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN SMEDTS, company assigned to the tax number BE05843322753. The company JULIEN SMEDTS is located at the address: BATTELSESTEENWEG 416; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in JULIEN SMEDTS were not found.
The main activity of JULIEN SMEDTS is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN SMEDTS is not available. You also can look at reviews of JULIEN SMEDTS, open positions, location of JULIEN SMEDTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN SMEDTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN SMEDTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN SMEDTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN SMEDTS, employees, financial statistics.