JOZEF VISSERS

Contactgegevens JOZEF VISSERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF VISSERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF VISSERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): YSSELAARLAAN 19; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38877254 (+32-38877254) 38877254 (+32-38877254)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF VISSERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF VISSERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF VISSERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF VISSERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF VISSERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF VISSERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF VISSERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF VISSERS
Products information JOZEF VISSERS

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JOZEF VISSERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF VISSERS
(Get full report from official database of BE for JOZEF VISSERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF VISSERS
Addition kinds of activities for JOZEF VISSERS

3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
519401. Roken tabak | Smoking tobacco
799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
28160106. Zinkpigmenten: zinkoxide, zinksulfide | Zinc pigments: zinc oxide, zinc sulfide
35310702. Grinders, steen: draagbaar | Grinders, stone: portable
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
37140213. Universele gewrichten, motorvoertuig | Universal joints, motor vehicle

Werken bij JOZEF VISSERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF VISSERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF VISSERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF VISSERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

 • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

 • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: ZELUS HENA

  Type: Studentenjob

  Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

 • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: VERGO

  Type: Vaste Job

  LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

 • Account manager Sales (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Brandfarmers

  Type: Vaste Job

  Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

 • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Werfreserve

  Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

Zoek naar antwoorden van JOZEF VISSERS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF VISSERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF VISSERS. Laat een reactie achter voor JOZEF VISSERS. JOZEF VISSERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF VISSERS. Leave a respond for JOZEF VISSERS. JOZEF VISSERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF VISSERS op de google maps. Adres en contacten JOZEF VISSERS
Location of JOZEF VISSERS on the google maps. Address and contacts of JOZEF VISSERS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF VISSERS JOZEF VISSERS: LIBERALE MUTUALITEIT | Shaheen M | B. DEBRAEKELEER | Solepeint SA | BOURBON-SLEECKX

Other related companies as JOZEF VISSERS: LIBERALE MUTUALITEIT | Shaheen M | B. DEBRAEKELEER | Solepeint SA | BOURBON-SLEECKX

JOZEF VISSERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF VISSERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf JOZEF VISSERS bevindt zich op het adres: YSSELAARLAAN 19; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in JOZEF VISSERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF VISSERS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF VISSERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF VISSERS, openstaande posities, locatie van JOZEF VISSERS op de kaart.

JOZEF VISSERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF VISSERS, company assigned to the tax number BE02952545166. The company JOZEF VISSERS is located at the address: YSSELAARLAAN 19; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in JOZEF VISSERS were not found.
The main activity of JOZEF VISSERS is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF VISSERS is not available. You also can look at reviews of JOZEF VISSERS, open positions, location of JOZEF VISSERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF VISSERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF VISSERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF VISSERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF VISSERS, employees, financial statistics.