JOHAN SCHELFHOUT

Contactgegevens JOHAN SCHELFHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN SCHELFHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN SCHELFHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSE STEENWEG 446BA; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93559466 (+32-93559466) 93559466 (+32-93559466)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN SCHELFHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN SCHELFHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN SCHELFHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN SCHELFHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN SCHELFHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN SCHELFHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN SCHELFHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN SCHELFHOUT
Products information JOHAN SCHELFHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JOHAN SCHELFHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN SCHELFHOUT
(Get full report from official database of BE for JOHAN SCHELFHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN SCHELFHOUT
Addition kinds of activities for JOHAN SCHELFHOUT

07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
24260101. Carvings, meubels: hout | Carvings, furniture: wood
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
50650402. Burgersbandradio's | Citizens band radios
56990302. Marine kleding | Marine apparel
59990801. Landbouwmachines, nec | Farm machinery, nec

Werken bij JOHAN SCHELFHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN SCHELFHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN SCHELFHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN SCHELFHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van JOHAN SCHELFHOUT in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN SCHELFHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN SCHELFHOUT. Laat een reactie achter voor JOHAN SCHELFHOUT. JOHAN SCHELFHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN SCHELFHOUT. Leave a respond for JOHAN SCHELFHOUT. JOHAN SCHELFHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN SCHELFHOUT op de google maps. Adres en contacten JOHAN SCHELFHOUT
Location of JOHAN SCHELFHOUT on the google maps. Address and contacts of JOHAN SCHELFHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN SCHELFHOUT JOHAN SCHELFHOUT: DROOGKUIS DISCOUNT | E.H.B.L. | DEBUYST R | B.W.T BELGIUM | DRUKKERIJ HELLEMANS

Other related companies as JOHAN SCHELFHOUT: DROOGKUIS DISCOUNT | E.H.B.L. | DEBUYST R | B.W.T BELGIUM | DRUKKERIJ HELLEMANS

JOHAN SCHELFHOUT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN SCHELFHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf JOHAN SCHELFHOUT bevindt zich op het adres: GENTSE STEENWEG 446BA; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in JOHAN SCHELFHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN SCHELFHOUT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN SCHELFHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN SCHELFHOUT, openstaande posities, locatie van JOHAN SCHELFHOUT op de kaart.

JOHAN SCHELFHOUT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN SCHELFHOUT, company assigned to the tax number BE07449798583. The company JOHAN SCHELFHOUT is located at the address: GENTSE STEENWEG 446BA; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in JOHAN SCHELFHOUT were not found.
The main activity of JOHAN SCHELFHOUT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN SCHELFHOUT is not available. You also can look at reviews of JOHAN SCHELFHOUT, open positions, location of JOHAN SCHELFHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN SCHELFHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN SCHELFHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN SCHELFHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN SCHELFHOUT, employees, financial statistics.